Rohkema info nägemiseks:

KOPRA TURISMITALU OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgset majutust, autentset Eesti kööki, aktiivset puhkust ning sobivaid ruume eriliste sündmuste korraldamiseks Mulgimaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Kopra Turismitalu OÜ-sse, kus Mulgimaa rikkumata maastike süda lööb ühes taktis Eesti külalislahkuse traditsioonidega. Meie missioon on lihtne, kuid sügav- pakume majutust, toitlustust, sauna ja aktiivse puhkuse tegevusi, mis on kohandatud meeldejäävate sündmuste jaoks. Asudes rahulikus Tuhalaane külas, on meie puhkekoht varjupaigaks neile, kes soovivad Kallistada Loodust, Tähistada Traditsiooni!

Kopra Turismitalus usume, et täiuslik puhkus on enamat kui lihtsalt koht, kus peatuda. See on kogemus, mis äratab meeled, uuendab vaimu ja loob unustamatuid mälestusi. Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Majutus: Meie Peamaja rustikaalsest võlust kuni meie Külalistemaja, Jäälindumaja, Tareke, Ait ja Küün mugavusteni pakume erinevaid majutusvõimalusi, mis vastavad teie eelistustele lihtsuse või luksuse osas.
  • Toitlustus: Maitse Mulgimaa maitseid meie kohalikust toorainest valmistatud traditsioonilise Eesti köögiga, mis on valmistatud kaasaegse vimkaga, et rahuldada iga maitset.
  • Aktiivne puhkus: Sukeldu tegevuste hulka, mis hoiavad sind kaasatud ja lõbustatud, olgu selleks siis suure õue avastamine või mõni meelelahutuslik tegevus.
  • Saunad: Lõõgastu ja puhasta end meie ehtsates Eesti saunades, rituaal, mis on sama noorendav meelele kui kehale.
  • Üritused: Olgu selleks pidulik tähistamine, ettevõtte konverents või seminar, meie mitmekülgsed ürituste ruumid on loodud teie eriliste sündmuste korraldamiseks elegantsi ja tõhususega.

Meie pühendumus tipptasemele kajastub igas detailis, tagades, et teie peatumine meie juures on midagi enamat kui erakordne. Olgu teie eesmärgiks suvepäevade korraldamine, rahuliku majutuse otsimine või ürituse planeerimine, Kopra Turismitalu on teie väravaks ainulaadsele Eesti kogemusele. Liituge meiega ja laske Mulgimaa maagial muuta teie järgmine puhkus looduse ja traditsiooni tähistamiseks.

Küsimuste ja broneeringute jaoks võtke meiega ühendust aadressil merike@kopra.ee või helistage meile numbril (+372) 52 103 18. Ootame teid meie paradiisilõigu juurde Viljandi maakonnas.

Kõik õigused kaitstud © 2023 Kopra Turismitalu OÜ. Uhkelt toetab WordPress | Teema: Mag and News by Candid Themes.

KOPRA TURISMITALU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Kopra Turismitalu oli suurepärane valik. Rahulik, puhas ja maitsev toit!

- Jaanika

Suurepärane teenindus ja hubane atmosfäär. Täiuslik põgenemine argipäevast!

- Martin

Meeldejääv üritus, suurepärased tingimused. Aitäh, Kopra Turismitalu!

Miks valida oma järgmise ürituse osaks looduses viibimine?

Kujutage ette, et linnakära jääb seljataha ja sa leiad end maapiirkonna rahulikes rütmides. Looduse embuses toimuv üritus ei ole pelgalt kohtumine, vaid elamus, mis jääb meelde kauaks. Miks valida oma järgmise ürituse osaks looduses viibimine? Siin on mõned kaalukad põhjused. Vaimne taastumine looduse rahus Linnamelu stress ja kiirustamine võivad jätta meid kurnatuks. Looduses viibimine on nagu hingetõmme värskes õhus. Mäed, metsad või järved loovad rahu ja aitavad leida sisemist tasakaalu. See on ideaalne võimalus luua sündmus, kus keskendumine ja heaolu on prioriteedid. Ainulaadsed

Dropdown

kõik artiklid

Millised majutusvõimalused ootavad sind Kopra rahulikus talus?

Kopra talu, mis asub maapiirkonna südames, pakub rahulikku pääsu linnakärast. Oma roheliste maastike ja traditsioonilise arhitektuuriga on see pelgupaik neile,
ssb.ee
Kopra talu, mis asub maapiirkonna südames, pakub rahulikku pääsu linnakärast. Oma roheliste maastike ja traditsioonilise arhitektuuriga on see pelgupaik neile, kes otsivad rahu ja maalähedast elegantsi. Kopra talu paistab silma oma pühendumusega piirkonna loodusilu ja kultuuripärandi säilitamisele. See pakub täiuslikku mugavuse ja autentsuse segu, tagades kõigile külastajatele meeldejääva peatumise. Majutus Kopras Olgu plaanis perepuhkus või ettevõtte väljasõit, Kopras on mitmesuguseid majutusvõimalusi, mis vastavad teie vajadustele. Hubastest külalistemajadest avarate talumajadeni on iga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.