Rohkema info nägemiseks:

GOTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume Tartu vanalinna ajaloolises majas ruumide rentimise, ürituste korraldamise ja toitlustuse mitmekülgseid võimalusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite ideaalset kohta oma järgmise suursündmuse korraldamiseks Tartu südames, siis Zalong on teie usaldusväärne partner. Meie ajaloolises majas asuvad kaunid ruumid sobivad suurepäraselt kuni 40 külalise vastuvõtmiseks erinevatel puhkudel alates seminaridest ja sünnipäevadest kuni firmaürituste ja peielaudadeni.

Asukoha osas pakume midagi, mis on keeruline ületada. Tartu vanalinnas asume me kultuuriloo keskel, pakkudes ajatut elegantsi ja linnalikku võlu. Meie ruumid on moodsalt kujundatud, pakkudes samal ajal võimalust neid vastavalt teie soovidele kohandada. Kõik, mida vajate, et luua sündmus, mis jääb meelde igaveseks.

GOTE OÜ suudab pakkuda enamat kui lihtsalt ruumide renti. Meie kvaliteetne heli- ja videotehnika, samuti lihtsasti ümberpaigutatav mööbel, loovad suurepärased võimalused mis tahes ürituse edukaks korraldamiseks. Oleme valmis aitama teid igakülgselt alates ürituse planeerimisest ja kujundamisest kuni meelelahutuse leidmiseni.

Meie teenuste hulka kuuluvad ka maitsvad kohvipausid, maitsvad lõunasöögid ning peolaudade toitlustus, pakkudes rikkalikku menüüvalikut koostööpartnerite kaudu. Lisaks sellele saame ruume kaunistada vastavalt teie soovidele, et anda teie üritusele isikupärane puudutus. Vajate õhtujuhti, bändi, DJ-d või mustkunstnikku? Oleme valmis aitama teil leida sobiva meelelahutuse, et teie sündmus oleks meeldejääv.

Ärge jätke oma järgmise suure ürituse korraldamist juhuse hooleks. Laske Zalong-il teid aidata, tagades, et teie sündmus oleks täpselt selline, nagu olete alati unistanud. Meil on hea meel olla teie teenistuses ja aidata teil luua unustamatuid hetki Tartu vanalinna võludes.

Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada üksikasju ja alustada oma erilise päeva planeerimist!

info@zalong.ee
+372 502 4939

GOTE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Viljo J.

Soliidsed ja hubased ruumid, vastutuleik personal. Zalong on ideaalne koht klientdiürituste pidamiseks.

- Kätlin M.

Ma ei oleks oma juubelit pidanud, aga võitsin õhtu Zalongis ja see koht oli äge, sain ohtralt kiidusõnu. Kõik oli super, aitäh!

- Kelly P.

Kui soovite korraldada üritust kohas, kus on hubane atmosfäär, siis soovitan kindlasti Zalongi!

- Rainer M.

Tegime Zalongis video ühele laulule ja koht ning kõik muu oli väga mega OK! :)

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas muuta tavaline seminar eriliseks sündmuseks GOTE OÜ abiga?

Seminari korraldamine võib olla väljakutse, eriti kui soovite sellest teha midagi enamat kui lihtsalt teabehõivat kohtumist. Kuid kujutlege seda: kuidas muuta tavaline seminar tõeliselt eriliseks sündmuseks, mis jääb osalejatele meelde pikaks ajaks? Selleks on vaja rohkem kui lihtsalt teadmisi ja esitlusi. See nõuab keskkonda, mis inspireerib, ja võimalust teha midagi erakordset. Siinkohal astub mängu Zalong, mis pakub unikaalseid võimalusi seminaride korraldamiseks, muutes need tõeliselt meeldejäävateks sündmusteks. Üks olulisemaid aspekte, mis eristab Zalongi teistest seminariruumide

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas korraldada unustamatu sünnipäev Tartu vanalinnas Zalongi abiga?

Sünnipäevad on erilised hetked meie elus, mida tahame tähistada mälestusväärsete sündmustega. Kui otsite võimalust muuta oma järgmine sünnipäev tõeliselt meelde
ssb.ee
Sünnipäevad on erilised hetked meie elus, mida tahame tähistada mälestusväärsete sündmustega. Kui otsite võimalust muuta oma järgmine sünnipäev tõeliselt meeldejäävaks, siis Zalong Tartu vanalinna ajaloolises majas on teie ideaalne partner. Selles artiklis uurime, kuidas saate oma sünnipäeva pidada sellises unikaalses ja ajaloolises keskkonnas ning kuidas meie teenused aitavad teil luua sündmuse, mida teie ja teie külalised ei unusta. Tartu vanalinn on täis ajaloolist võlu ja ainulaadset atmosfääri, mis sobib suurepäraselt sünnipäevadeks. Zalong asub ajaloolises majas, mis pakub elegantsi ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.