Rohkema info nägemiseks:

EESTI KOOLITUS- JA KONVERENTSIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus korraldab originaalseid koolitusi, seminare ja konverentse nii Eestis kui ka välismaal

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite võimalust oma teadmisi täiendada või soovite oma ettevõtet arendada? Vaadake Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskuse poole, kus pakume mitmekülgseid koolitusi, seminare ja konverentse, mis rikastavad teie teadmisi ja innustavad teid uuteks saavutusteks.

Alates 2010. aastast oleme loonud üle 8000 sündmuse, olles alati sammu võrra eespool uusimate teadmiste ja trendidega. Meie koolitustel ja konverentsidel on osalenud enam kui 55 000 inimest, kes on kinnitanud meie tipptasemel teenuse kvaliteeti. Meie tippspetsialistid, eksperdid ja koolitajad jagavad oma teadmisi administratiivtööst kuni infotehnoloogiani ning müügist personalijuhtimiseni.

Iga meie koolitus ja konverents on omanäoline, pakkudes värskeid ideid ja praktilisi teadmisi, mida saate rakendada oma igapäevatöös. Meie eesmärk on pakkuda mitte ainult teadmisi, vaid ka inspiratsiooni ja positiivseid emotsioone. Meie klientide tagasiside kinnitab meie pühendumust ja kvaliteeti. Pakume laias valikus valdkondi alates juhtimisest kuni psühholoogiani, internetiturundusest logistikani. Teeme kindlaks, et igaüks leiab midagi enda jaoks.

Pakume võimalust osaleda ettevõtete ühisel Suvepäeval ja Jõulupeol, kus saate mitte ainult õppida, vaid ka suhelda teiste ettevõtjatega. Kui soovite koolitust just oma organisatsioonile, siis rahuldame teie vajadused, leides sobivaima koolitaja just teile. Lisaks koolitustele korraldame ka suurejoonelisi üritusi nagu avamispeod ja aastapäevad, tagades professionaalse lähenemise igale detailile.

Kui soovite avardada oma teadmisi, inspireeruda ning viia oma ettevõte uuele tasemele, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et pakkuda teile parimat võimalikku koolituskogemust ja aidata teil saavutada oma eesmärgid.

Tutvuge meie pakutavate koolitustega juba täna!


KONTAKT

EESTI KOOLITUS- JA KONVERENTSIKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Nele L.

Nende koolitused on väga head ja suurepärase korraldusega.

- Katalin P.

Olen mitu korda osalenud nende korraldatud koolitusel. Soovitan soojalt.

- Oksana S.

Hea meeskond ja huvitavad koolitused

EESTI KOOLITUS- JA KONVERENTSIKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus on Eesti suurim täiskasvanutele suunatud koolitusi pakkuv ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse hariduse pakkumisele ja elukestva õppe edendamisele. Iga kuu loome ja pakume rohkem kui 50 erinevat koolitust, mis on suunatud erinevatele ettevõtetele ja mis käsitlevad alati kõige värskemaid ja aktuaalsemaid teemasid. Meie koolitusportaal on viimastel aastatel teinud läbi märkimisväärse arenguhüppe, liikudes üha enam automatiseerimise suunas. Oleme pühendunud oma klientide kasutajakogemuse parandamisele ja oleme uuendanud mitmeid funktsioone, et muuta kogu

Dropdown

kõik artiklid

Konverentsid - Koolitused - Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus

Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus - meiega oled tööturul hinnatud!                              Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus korraldab originaalseid
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.