Rohkema info nägemiseks:

KOROVO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 803; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KOROVO OÜ kohta arvamuslugu!"

KOROVO OÜ hetkeolukord

Juba 803 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Korovo OÜ loodi 18.10.2010. Käesolev aruanne kajastab perioodi 01.01.2022 - 31.12.2022.

2022. aasta alguses nägime ette globaalse majanduse jahenemist ja selle mõju meie ettevõttele. Seetõttu ei tulnud majandusaasta varasemast kehvem tulemus meile üllatusena, vaid olime sellega arvestanud.

Korovo OÜ jätkas peamiste valdkondadega, milleks on raadio- ja telesaadete tootmine. Eelnevate aastatega võrreldes oli perioodi esimestel kvartalitel tele- ja filmi tootmist vähem. Kolmandaks sambaks, millel Korovo OÜ on püsinud, on muusika tootmine ja esitamine. Tuleb tunnistada, et muusikatööstuses oli paar õnnestumist, aga summa summarum on tegu pigem uue väärtuse loomise rõõmu mitte kasumi teenimisega.

Raadiosaadete tootmise juures kasvas igakuiste lepinguliste teenuste hulk, millega suurendasime oma võimekust pakkuda raadio maastiku tihedas konkurentsis programmi toimetamise täisteenust.

2022. aasta viimane kvartal kaasa mitmed uued tele- ja filmitootmise projektid, mis realiseeruvad järgmisel või ülejärgmisel majandusaastal.

Projektide puhul on eriliselt hea meel, et saame teha koostööd ja pakkuda oma teenuseid täiesti uutele klientidele.

2023. aasta prognoosi puhul oleme mõõdukalt optimistlikud ning näeme ettevõtte tootmismahu ja kasumlikkuse tõusu.

Peamisteks koostööpartneriteks olid aruandeperioodil Raadioreklaami OÜ ning Maaeluministeerium. Aruandeperioodi müügitulu oli 70 128 eurot, kasumiks kujunes 7178 eurot. Juhatus hindab aasta kordaläinuks.

KOROVO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.