Rohkema info nägemiseks:

SOLANTO OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 384; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SOLANTO OÜ kohta arvamuslugu!"

SOLANTO OÜ hetkeolukord

Juba 384 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Solanto tegevusalaks on toitlustamise teenuse pakkumine renditaval pinnal koos inventariga Mäeküla kõrtsis (Paide linn, Järvamaa), milles on kohti 50 inimese toitlustamiseks, suvel lisaks ka väliterrass 16 inimesele. Peamisteks külastajateks on Tallinn-Tartu maanteel möödasõitjad, sise- ja välisturistid. 2020-2021 keerulised Covidi aastad (mitmed piirangud toitlustusäris) ning seejärel 2022 a Ukraina sõjakriisist tulenevad väljakutsed +väga suur inflatsioon on ei ole väikeettevõtja jaoks olnud kerged.

2022 a alguses mõned piirangud jätkusid, pärast veebruaris alanud sõda Ukrainas tekkisid aga uued probleemid: mitmete kaupade tarneprobleemid ning tooraine ja energia hindade drastiline kiire tõus (u 35-100 %). Eelnevast tingituna tuli ka kõrtsi teenuste hindasid mitmel korral korrigeerida. 2022 müügitulu oli kokku 124 544 eur, mis oli u 30 % enam kui 2021 (92 470 eur), käibe kasvu põhjuseks oli suuresti hindade tõus. Hoolimata eelnevast jäi ettevõtte siiski kahjumisse summas 7619 eur.

OÜ Solanto juhatus koosneb 1 liikmest. Eraldi tasu juhatuse liikmetele kehtestatud ei ole.

SOLANTO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.