Rohkema info nägemiseks:

GOLDVENDER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv Eesti ettevõte, mis spetsialiseerub ehitusmaterjalide importimisele, hulgimüügile ja projektimüügile, pakkudes laia valikut kvaliteetseid tooteid nii kodumaistest kui ka Euroopa tootjatest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti ehitusturul särab tähtsaim nimi - Goldvender OÜ. Oleme kõrgelt hinnatud ettevõte, mille alustaladeks on usaldusväärsus, kvaliteet ja professionaalne teenindus. Alates oma tegevuse algusest üle viie aasta tagasi oleme end tõestanud kui ehitusmaterjalide importija, hulgimüüja ja projektimüüja, tuues Eestisse mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka usaldusväärseid partnerlussuhteid.

Goldvender OÜ pakub laia valikut ehitusmaterjale, olgu need siis pärit Eestist või Euroopast. Meie valikusse kuuluvad mitmed tuntud ja usaldusväärsed kaubamärgid, tagades Teile alati kõrgekvaliteedilised tooted.

Meie meeskond omab rohkem kui 15-aastast kogemust ehitusmaterjalide valdkonnas. See tähendab, et saate kindel olla, et meie nõuanded ja lahendused põhinevad aastatepikkusel kogemusel ning teadmistel.

Oleme uhked selle üle, et tarnime enamiku meie toodetest otse tootjatelt, ilma vahendajateta. See võimaldab meil pakkuda Teile konkurentsivõimelisi hindu ning paindlikke lahendusi vastavalt teie vajadustele.

Me hindame kõrgelt iga klienti ning oleme pühendunud pakkuma Teile parimat teenindust. Meie eesmärk on mitte ainult rahuldada, vaid ületada Teie ootusi igas olukorras.

Goldvender OÜ on saavutanud tugeva usaldusväärsuse mitmete suurte ehitusettevõtete, tootjate ning jaekettide seas üle Eesti. Oleme oma klientidele mitte ainult tarnijaks, vaid ka strateegiliseks partneriks, kes aitab neil saavutada oma ehitusprojektide eesmärke.

Meiega koostööd tegevad firmad saavad nautida mitmeid eeliseid, sealhulgas soodsat kauba kohaletoimetamist Eesti Vabariigi piires, paindlikke maksetingimusi, hinnasoodustusi vastavalt kaubakogustele ning professionaalset projektimüüki, mis vastab kõrgeimatele standarditele.

Goldvender OÜ on valmis olema Teie usaldusväärne partner ehitusmaterjalide maailmas. Ärge kõhelge meiega ühendust võtmast, sest meie kogenud meeskond on valmis leidma Teie projektide jaoks kõige sobivamad lahendused. Külastage meie kontorit Tartus aadressil Tähe 135a või võtke meiega ühendust telefoni või e-posti teel. Ootame Teiega koostööd ja aitame Teil ehitada tulevikku kindlal alusel!

Tutvuge tootevallikuga meie kodulehel!

KODULEHT

GOLDVENDER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko T.

Väga rahul Goldvenderi professionaalse teenindusega. Nende eksperditeadmised aitasid meil valida kvaliteetseid ehitusmaterjale meie kodu renoveerimiseks.

- Andres K

Suurepärane teenindus ja kiire tarne! Goldvenderi meeskond on usaldusväärne partner, kes mõistab klientide vajadusi ja pakub alati parimaid lahendusi.

- Kadri P.

Nende kiire tarne, paindlikkus ja professionaalsus muudavad nad meie eelistatuimaks partneriks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

GOLDVENDER OÜ tegevusaruanne 2022

Goldvender Osaühing, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, alustas oma tegevust 2010. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele parimaid ehitusmaterjale. Alates 2011. aastast on Goldvender Osaühingu põhitegevusalaks ehitusmaterjalide hulgimüük, mis on aidanud ettevõttel saavutada märkimisväärset edu ja kasvu.Äriühingu 2022. aasta müügitulu oli muljetavaldav 2 381 218 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta müügituluga, mis oli 2 240 884 eurot. See näitab ettevõtte pidevat kasvu ja stabiilsust, mis

Dropdown

kõik artiklid

Tööriistad ja maalritarbed - leidke meie tootevalikust sobivad tööriistad ja materjalid oma ehitusprojekti edukaks lõpuleviimiseks

Tööriistad ja maalritarbed on olulised abivahendid ehitusprojekti edukaks lõpuleviimiseks. Õige tööriist ja sobiv värvimisvahend võivad muuta protsessi lihtsama
ssb.ee
Tööriistad ja maalritarbed on olulised abivahendid ehitusprojekti edukaks lõpuleviimiseks. Õige tööriist ja sobiv värvimisvahend võivad muuta protsessi lihtsamaks ning tagada tulemuse, mida olete oodanud. Goldvender pakub laia valikut erinevaid tööriistu, mis sobivad nii professionaalidele kui ka kodustele ehitajatele. Meie tootevalikus on kvaliteetsed kruvikeerajad, haamrid, saed, trellid, tõsteseadmed, toruliitmikud, elektrilised tööriistad ja palju muud. Meie maalritarvete valikusse kuuluvad nii värvi- kui ka lakitööriistad, erinevad rullid ja pintslid, kaitseriietus, lindid ja teibid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.