Rohkema info nägemiseks:

TRUMBI MUUSIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 213; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRUMBI MUUSIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

TRUMBI MUUSIKA OÜ hetkeolukord

Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade

OÜ Trumbi Muusika on asutatud 26.01.2011. Ettevõtte põhitegevusalaks on muusikaline loometegevus, kontsertide lavastamine ja esitamine.

Lisaks tegeletakse helikandjate ja nootide müügiga. Ettevõtte osakapital on 2 500 eurot. Majandusaasta periood on 01.01 - 31.12.

Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Peamised tegevusvaldkonnad ja tootegrupid

OÜ Trumbi Muusika tegeleb peamiselt järgmiste tegevusaladega: (cid:127) Muusikaline loometegevus ja kontsertide lavastamine (cid:127) Helikandjate ja nootide müük

Ettevõte tegutseb peamiselt Eestis, kuid ka mujal Euroopa Liidu riikides.

Olulisemad investeeringud

Aruandeaasta jooksul investeeringuid ei tehtud.

Lähitulevikus ei ole plaanis suuremahulisi investeeringuid; keskendutakse olemasoleva turuosa säilitamisele ja efektiivsuse tõstmisele.

Uurimis- ja arendustegevus

Ettevõte ei teostanud aruandeaastal olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning ei ole plaanis ka järgmisteks aastateks.

Olulised sündmused majandusaastal

Aruandeperioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Finantsseisund ja tuleviku arengusuunad

OÜ Trumbi Muusika lõpetas 2023. majandusaasta kasumiga 8 129 eurot ( 2022.aastal 23 888 eurot). Ettevõtte müügitulu vähenes 57 793 eurolt 53 200 euroni, mis on peamiselt tingitud vähenenud kontserditegevusest.

Ettevõtte finantsseisund on stabiilne ning omakapital on positiivne.

Keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. OÜ Trumbi Muusika ei rakenda spetsiifilisi keskkonna- või sotsiaalpoliitikaid, kuna ettevõtte tegevusala ei nõua selliseid meetmeid.

Finantsriskide juhtimine

Ettevõte ei kasuta keerukaid finantsinstrumente ega puutu kokku oluliste finantsriskidega nagu valuutakursi, intressimäära või börsikursside muutused.

Finantssuhtarvud

Käibevarade suhe kohustistesse: 55 229 / 1 780 = 3 103%

Omakapitali tootlus: 8 129 / 56 264 = 14.4%

Omakapitali taastamise plaan

Ettevõtte omakapital vastab äriseadustiku nõuetele.

Kokkuvõte

TRUMBI MUUSIKA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.