Rohkema info nägemiseks:

HOUSEHOLD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitusvaldkonnas, spetsialiseerudes eramute, korterelamute ja mitteeluhoonete ehitusele, pakkudes kvaliteetset ehitusteenust alates 2011. aastast.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Oleme alates 2011. aastast pakkunud tipptasemel ehituslahendusi, keskendudes eramute, korterelamute ja mitteeluhoonete ehitamisele. Meie eesmärk on tuua teie ehitusprojekt ellu täpsuse, pühendumuse ja tipptasemel oskustega.

HOUSEHOLD on teie usaldusväärne partner igasuguste ehitustööde jaoks. Meie meeskond võtab enda kanda ehitustööde erinevad aspektid, alustades vundamenditöödest ja ulatudes katusetöödeni. Olenemata sellest, kas soovite uut kodu, renoveerimist või muud ehitusprojekti, saate meilt tervikliku ehitusteenuse, mis vastab teie vajadustele.

Meie fassaaditööd on suunatud sellele, et teie hoone välimus oleks nii kaunis kui ka vastupidav. Pakume soojendamise, krohvimise, renoveerimise ja värvimise teenuseid, et anda teie kodule uus sära ja kaitse.

Müüritöödes omame rikkalikku kogemust ja oskusteavet. Alates vundamendi seinte ladumisest kuni kandvate seinte ehitamiseni ning välisfassaadi müüritise ladumiseni puhta vuugiga, pakume tipptasemel müüritöid, mis tagavad hoone tugevuse ja ilu.

HOUSEHOLD on teie usaldusväärne partner igasuguste ehitusprojektide jaoks. Meie meeskond on pühendunud pakkuma kvaliteetseid ehitusteenuseid, keskendudes eramute, korterelamute ja mitteeluhoonete ehitusele. Olenemata sellest, kas vajate ehitustöid, fassaadi uuendamist või müüritöid, võite meie peale kindel olla. Teie rahulolu ja ehitustööde kvaliteet on meie prioriteet.

Kui soovite professionaalset ehitusteenust, mis vastab teie vajadustele, võtke julgelt meiega ühendust. 

Kontakt:

household.ivar@gmail.com
+372 5559 3383

HOUSEHOLD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri T.

Minu eramu ehitus sujus laitmatult. Töö lõpptulemusega olen rahul!

- Mari S.

Oli väike probleem materjali tarnimisega, aga see lahendati kiiresti. Korterelamu valmis õigeaegselt!

- Karin H.

Usaldusväärne ja kvaliteetne töö paadikuuri ehitusel. Aitäh!

HOUSEHOLD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Household on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. See on valdkond, mis nõuab põhjalikku teadmist ehitusmaterjalidest, ehitusnormidest ja -standarditest, samuti tuleb arvestada klientide individuaalseid vajadusi ja soove. OÜ Household on selles valdkonnas tõestanud end usaldusväärse ja professionaalse partnerina.2022. aastal oli OÜ Householdi müügitulu 78 759 eurot. See näitaja on oluline, kuna see annab ülevaate ettevõtte majanduslikust seisundist ja võimaldab hinnata selle jätkusuutlikkust. Müügitulu suurus võib olla märk ettevõtte toodete või

Dropdown

kõik artiklid

Puitfassaadi renoveerimine

Enne renoveerimist tuleb üle kontrollida katus ning vihmaveesüsteemid. Kui katus laseb läbi või rennid lekivad, siis on renoveerimine mõttetu. Pidev maja seinal
ssb.ee
Enne renoveerimist tuleb üle kontrollida katus ning vihmaveesüsteemid. Kui katus laseb läbi või rennid lekivad, siis on renoveerimine mõttetu. Pidev maja seinale lekkiv vesi rikub puitfassaadi väga kiiresti. Halvemal juhul pääseb niiskus puitkonstruktsiooni sisse, mis tekitab jäädavad niiskuskahjustused. Kui suures ulatuses tuleb laudis ümber vahetada, sõltub puidu kvaliteedist, kahjustuste ulatusest, puidu lagunemise ulatusest, jms. Peamised kahjustuste põhjused on laudade liitekohtades, lahti koorunud värv, unarusse jäetud värvitud laudis, naelte poolt lõhestatud lauad, jms. Peamised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.