Rohkema info nägemiseks:

MAST EUROPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6625; jälgijaid - 72. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta MAST EUROPE OÜ kohta arvamuslugu!"

MAST EUROPE OÜ hetkeolukord

Juba 6625 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 72 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2023

Alates 2011. aastast on firma Mast Europe OÜ olnud üks suurimaid ferrotitaani ja alumiiniumligatuuride tootjaid Euroopas.

Mast Europe OÜ tootmise on sertifitseerinud TÜV Nord vastavalt standardile EN ISO 9001:2015.

Mast Europe OÜ-l on keskkonnakompleksluba L. KKL.HA-213055, mis võimaldab töötada metallide ja jäätmetega.

Ferrotitaan ja alumiiniumligatuurid, mida toodab Mast Europe OÜ, paistavad silma oma kõrge kvaliteediga. Konkurentsieelise aluseks on kontrollitud keskkonnas tootmise tehnoloogiline oskusteave, mis on ettevõtte asutaja autoritöö.

Mast Europe OÜ toodang on nõutud selliste maailma suurimate brändide hulgas nagu Alcoa (Norra, Island, Hispaania), Hydro (Norra, Saksamaa), BENTELER (Norra), Gränges (Rootsi),

SSAB (Rootsi), DUBAL/EMAL (Araabia Ühendemiraadid), NOESCH (Saksamaa), Aluminium

Rheinfelden (Saksamaa), Thyccenkrupp (Saksamaa) jt.

Tänu ulatuslikule turunduskampaaniale aastatel 2018 - 2019 kindlustas firma oma turupositsiooni ning nüüd tarnib Mast Europe OÜ oma toodangut lõpptarbijatele otse, minnes mööda vahendajatest.

Mast Europe OÜ kliendibaas laieneb pidevalt. Lisaks Euroopa turule hõivatakse aktiivselt USA,

Brasiilia, Jaapani ja Hiina perspektiivseid turgusid. Ühtaegu on kliendibaasi laienemine suurendanud ka toorainetarnijate arvu. Olemas on otsekontaktid, mis on võimaldanud vabaneda vahendajatest ja oluliselt vähendanud koormust toodangu hinnale.

2017. aastal pani Mast Europe OÜ aluse firma perspektiivsele arengule, ostes muu hulgas krundi administratiiv-tootmishoonega Narvas. 2018. aastal tehti olulisi investeeringuid uue tootmispinna moderniseerimisse. Rekonstrueeriti veetrass, ehitati gaasitrass, moderniseeriti küttekatel ja automaatika, renoveeriti jaotusseadmed, anti käiku seadmed titaanitoorme ettevalmistamiseks.

Lasti käiku üks sulatusahi.

Oluline tegur, mis mõjutas ettevõtte tegevust 2019-2020 aastatel, oli ettevõtte kolimine 2019. aasta keskel omaenda tööstusplatsile Narvas. 2020. aastal jätkati tööd tehnoloogiliste seadmete ja kahe sulatusahju lõpliku kohandamise nimel, mis käivitati 2019. aastal, viies kõik seadmed tootmisvõimsuseni. Uute töötajate koolitamise kallis ja pikk protsess metallurgia- ja keemiatehnoloogilises kompleksis vähendas 2020. aastal valmistoodangut oluliselt. 2021. aastal suutis ettevõte oluliselt suurendada oma toodete tootmist ja müüki ning säilitada saavutatud tulemuslikkust 2022. aastal.

MAST EUROPE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.