Rohkema info nägemiseks:

STEREO ALARM GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud tagama Sinu ohutuse ja mugavuse, pakkudes kvaliteetseid ja vastupidavaid LED valgustuslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie sõit pole lihtsalt rutiin, vaid elamus. STEREO ALARM GRUPP OÜ usub, et iga teekond peaks käima käsikäes kristallselge heli ja ülima ohutusega. Meie missioon on lihtne: Meie erialaks on kvaliteetsete autoside süsteemide, auto elektritööde ja turvaelementide pakkumine. Meiega Sõida enesekindlalt, Naudi heli!

Meie tootevalik on hoolikalt kureeritud, et tõsta teie sõidukogemust. Alates 1 DIN ja 2 DIN autoraadiotest kuni võimsate bassikõlariteni ja selgete kõrgsageduskõlariteni, meil on kõik, mida vajate, et muuta teie auto ratastel kontserdisaaliks. Meie autoside süsteemid on loodud tooma välja parima teie muusikas, võimaldades teil tunda iga lööki ja nooti, kui mööda avatud teed sõidate.

Kuid mis on suurepärane heli ilma turvalisuseta? Meie valikus olevad alarmid ja immobilaiserid tagavad, et teie sõiduk on alati kaitstud, andes teile meelerahu olenemata sellest, kas olete lähedal või kaugel. Meie mootorratta alarmid on ideaalsed kahe rattaga entusiastidele, kes otsivad lisakaitsekihti.

Neile, kes öösse seiklevad, valgustavad meie lisatuled nagu led kaugtuled ja ksenoonpirnid teie teed, tagades ohutu ja selge sõidu olenemata kellaajast. Ja meie autohoolduse ja lisavarustuse pakkumistega on teie sõiduk alati tipptasemel seisukorras.

STEREO ALARM GRUPP OÜ mõistab ka vaikse sõidukeskkonna tähtsust. Seetõttu pakume mürasummutuse lahendusi, mis aitavad teil välismaailma kaosest põgeneda ja sukelduda armastatud helidesse.

Kuigi meie veebipood on hetkel arendamisel, kutsume teid uurima meie tootevalikut ja ette kujutama oma sõidukile väärilist uuendust. Meie uksed on teile alati avatud, et kogeda meie tooteid esmalt ja saada asjatundlikku nõu meie pühendunud meeskonnalt. Ühendage meiega ja muudame iga sõidu unustamatuks heli ja ohutuse sümfooniaks.

Küsimuste või abi saamiseks võtke meiega ühendust aadressil alarm@alarm.ee või helistage meie ööpäevaringsele ALARMIABI teenusele numbril 507 3344. Jälgige meid, et olla kursis meie viimaste pakkumiste ja arengutega. 

Vaata rohkem

STEREO ALARM GRUPP OÜ kontaktid

STEREO ALARM GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Stereo Alarm Grupp asutati 2011 aastal ja kanti Äriregistrisse 10.03.2011.a. Põhitegevusalaks on mootorsõidukite helitehnika ja lisaseadmete müük. Lisaks tegeleme ka mootorsõidukite elektritööga. 2022.a.realiseerimiskäive oli 257 068.- eur. Töötajate arv oli 6 ning nende palga brutosumma oli 48 587.- eur, millele lisandusid sotsiaalkindlustusmaksed summas 12 854.- eur. Juhatuses on üks liige. Osaühingu juhatamise eest eraldi palka ei makstud. 2023.a. on plaanis jätkata samal tegevusel ning suurendada müügitulu.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida oma sõidukile õige autoalarm?

Autoalarmid on loodud varguste ja vandalismi ärahoidmiseks, tekitades valju müra, kui turvarikkumine tuvastatakse. Tavaliselt sisaldavad need funktsioone nagu u
ssb.ee
Autoalarmid on loodud varguste ja vandalismi ärahoidmiseks, tekitades valju müra, kui turvarikkumine tuvastatakse. Tavaliselt sisaldavad need funktsioone nagu ukseandurid, löögiandurid ja valjud sireenid. Mõned võivad omada ka vilkuvaid tulesid, et tõmmata tähelepanu sõidukile. Autoalarme on mitut tüüpi, alates lihtsatest süsteemidest, mis pakuvad minimaalset kaitset, kuni keerukate süsteemideni, mis on varustatud paljude funktsioonidega. Kõige levinumad tüübid hõlmavad passiivseid alarme, mis relvastuvad automaatselt, ja aktiivseid alarme, mis nõuavad käsitsi relvastamist. Usaldusväärne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.