Rohkema info nägemiseks:

AKSER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõtte eesmärk on pakkuda oma klientidele kvaliteetset ja usaldusväärset teenust, kasutades kaasaegseid seadmeid ja kogenud spetsialiste.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitusvaldkond on üks olulisemaid sektoreid, mis kujundab meie ümbrust ja loob aluse meie igapäevaelule. Lõuna-Eestis, sealhulgas Valgamaal, Võrumaal, Põlvamaal ja Tartumaal, on üks ettevõte, mis on pühendunud sellele, et pakkuda mitmekülgseid ehituslahendusi ja infrastruktuuriarendust - olgu siis tegu üldehituse, kaevetööde, teedeehituse, kanalisatsiooni- ja veetrasside ehituse või suundpuurimisega.

See ettevõte on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteedile ja professionaalsusele. Nad on aidanud kaasa mitmete oluliste projektide valmimisele, mis on parandanud piirkonna elukvaliteeti ja jätnud jälje Lõuna-Eesti maastikule.

Üldehitus hõlmab endas erinevaid ehitusteenuseid alates hoonete projekteerimisest ja ehitamisest kuni renoveerimise ja hoolduseni. Kaevetööd on vajalikud uute ehitiste rajamisel, teede laiendamisel ja paljudel muudel eesmärkidel. Teedeehitus on oluline liiklusvõrgu arendamisel ja parandamisel, mis suurendab liiklusohutust ja vähendab sõiduaegade pikkust.

Kanalisatsiooni- ja veetrasside ehitus on oluline osa infrastruktuuri arendamisel, tagades puhta vee ja tõhusa reoveekäitluse. Suundpuurimine on aga spetsiifiline meetod, mis võimaldab paigaldada torustikke ja kaableid kõrge täpsusega, vähendades maa-aluse keskkonna häirimist.

Kokkuvõttes on see ettevõte Lõuna-Eesti jaoks väärtuslik partner, kes aitab kaasa piirkonna arengule ja infrastruktuuri parendamisele. Nende kogemus ja pühendumus teevad neist usaldusväärse valiku igasuguste ehitusprojektide jaoks.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

AKSER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan S.

Nad tegid ehitustööd kiiresti ja kvaliteetselt. Suured tänud!

- Kalle K.

Kõik läks väga hästi ja töö oli väga kvaliteetne.

- Anni V.

Väga professionaalne ja usaldusväärne teenus. Väga soovitatav!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AKSER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Akser on Eesti ettevõte, mis loodi 2011. aastal, täpsemalt registreeriti see 14. märtsil 2011. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud üldehitustöödele, mis hõlmavad kaevetöid, kanalisatsiooni- ja veetrasside ehitust. Need on olulised infrastruktuuriprojektid, mis aitavad kaasa kogukonna arengule ja heaolule. Ettevõtte teenuseid kasutavad peamiselt Lõuna-Eesti asutused ja eraisikud. See näitab, et OÜ Akser on usaldusväärne partner, kes suudab pakkuda kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele.2022. aasta oli ettevõttele eriti kasumlik, kuna

Dropdown

kõik artiklid

Horisontaalpuurimine: kaasaegne meetod maa-aluste torustike paigaldamiseks.

Tänapäeval on maa-aluste torustike paigaldamine muutunud üheks kõige olulisemaks ehitustööks. Nii era- kui ka kommunaalrajatiste rajamine vajab tõhusat ja efekt
ssb.ee
Tänapäeval on maa-aluste torustike paigaldamine muutunud üheks kõige olulisemaks ehitustööks. Nii era- kui ka kommunaalrajatiste rajamine vajab tõhusat ja efektiivset meetodit, mis tagab torustike paigaldamise ilma maapinda häirimata või kahjustamata. Üks sellistest meetoditest on horisontaalpuurimine, mis on muutunud populaarseks tänu sellele, et see on kiire, tõhus ja keskkonnasõbralik. Horisontaalpuurimine on meetod, mille käigus puuritakse torustikule sobilikud augud maa alla ilma mullakihti häirimata. Selle protsessi käigus kasutatakse spetsiaalset seadet, mis lõikab teed torustiku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.