Rohkema info nägemiseks:

KAHALDUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme aiakujunduse ja aednikuteenustega, luues ilusaid, praktilisi ja loodusega kooskõlas olevaid aiaruume.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus aia kujundamine ei ole lihtsalt lillede istutamine ja hekkide pügamine, vaid välise eluruumi loomine, mis peegeldab Teie isiklikku stiili ja sobib ümbritseva keskkonnaga. AIAAEG AIAKUJUNDUSES usume, et iga aed jutustab loo ja me oleme siin, et aidata Teil oma lugu kirjutada.

Meie teekond algas visiooniga muuta tavalised õuealad erakordseteks aedadeks, mis inspireerivad ja rõõmustavad. AIAAEG AIAKUJUNDUS on nii ilus kui ka funktsionaalne ning pakub Teie ainulaadsetele vajadustele ja soovidele kohandatud lahendusi.

Meie teenused ulatuvad kaugemale pelgalt esteetikast; pakume põhjalikke konsultatsioone ja teenuseid, et tagada teie aia hea väljanägemine mitte ainult paberil, vaid ka tegelikkuses. 

Kujutage ette aeda, mis areneb koos aastaaegadega, kus igal taimel ja teerajal on oma eesmärk ning iga õis aitab kaasa suuremale visioonile. See on AIAAEG AIAKUJUNDUS lubadus – luua ruum, kus loodus ja disain harmoneeruvad, aed, mis on tõeliselt Teie tubase kodu laiendus.

Olgu Teil soov uuendada oma hoovi väikest nurka või asuda täielikule aia ümberkujundamisele, meie kohandatud plaanid on hoolikalt loodud sobima Teie ruumi ja elustiiliga. Pakume detailseid, mõõtkavas jooniseid PDF- ja trükitud formaadis, täiendatud taimetabeliga, millele on lisatud pildid ja lisainfot, et tagada selgus ja teostuse lihtsus.

Meie pühendumus tipptasemele tähendab, et säästame Teie aega ja raha, vältides vigu. Meie professionaalselt kujundatud plaanidega saate kiiresti luua esteetilise ja praktilise välieluruumi, mille hilisem hooldus on asjakohane.

Alustage oma aiateekonda AIAAEG AIAKUJUNDUSEGA juba täna. Võtke meiega ühendust, et hakata looma aeda, mis ei ole lihtsalt ruum, vaid elav, hingav kunstiteos.

KAHALDUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli K.

Suurepärane töö! Meie aed näeb välja täpselt nii, nagu olime unistanud.

- Mart R.

Aiaaeg andis meile mitmekülgse ja huvitava aiakujunduse. Taimede valik oli imeline.

- Eve T.

Hea meel näha, kuidas meie aed muutus mõnusaks ja funktsionaalseks väliruumiks tänu Aiaaja teenustele. Soovitan!

Kuidas valida aeda õigeid taimi, mis vajavad minimaalset hooldust?

Ilusa aia loomine, mis täiendab teie elustiili, ei pea tähendama lõputuid hooldustunde. Läbimõeldud planeerimise ja kujundamisega võite kasvatada suurepärase välimusega väliaala, mis on nii esteetiliselt meeldiv kui ka madala hooldustasemega. Siin on viis olulist nõuannet, mis aitavad teil kujundada aeda, mis on hõlpsasti hooldatav ja jätkusuutlik ajas. Valige õiged taimed Kohalike taimede valimine on nutikas samm iga madala hooldustasemega aia jaoks. Need liigid on kohandunud kohaliku kliima ja mullatingimustega, mis tähendab, et nad vajavad vähem vett, vähem väetisi ja minimaalset hooldust

Dropdown

kõik artiklid

Millised on krundi analüüsi olulisimad tegurid aia planeerimisel?

Krundi analüüs on aia maastikukujunduse protsessi kriitiline esimene samm. See hõlmab maa füüsiliste omaduste, kliima ja ökosüsteemi põhjalikku hindamist. Krund
ssb.ee
Krundi analüüs on aia maastikukujunduse protsessi kriitiline esimene samm. See hõlmab maa füüsiliste omaduste, kliima ja ökosüsteemi põhjalikku hindamist. Krundi analüüsi eesmärk on koguda olulist teavet, mis informeerib kujundusprotsessi, tagades, et maastik oleks nii ilus kui ka funktsionaalne. Meie peamine sihtgrupp hõlmab koduomanikke, kinnisvaraarendajaid ja ettevõtteid, kes soovivad oma välist ruumi parendada. Nad väärtustavad esteetikat, jätkusuutlikkust ja otsivad ekspertide juhendamist, et luua aed, mis täiendab nende elustiili. Krundi analüüsi roll aia maastikukujunduses Krundi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.