Rohkema info nägemiseks:

SNOW & WAKEBOARD SOLUTIONS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2387; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SNOW & WAKEBOARD kohta arvamuslugu!"

SNOW & WAKEBOARD SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 2387 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Snow & Wakeboard Solutions OÜ põhitegevus 2022 aastal oli vee-ja lumelaua vedamise süsteemi ja obstaaklite tootmine ja müük. Lõpetasime suuremad projektid ning endiselt valmistab klientidele probleeme materjalide hinnatõus, mis väljendus käibe drastilises kahanemises. Aasta oli keeruline.

2022 aasta realiseerimise netokäive oli meie ettevõtte mitme viimase aasta madalaim ( 559 451 eurot). Sellest 273 769 Eurot oli netomüük vabariigi siseselt ning 285 682 eurot eksport. Kasumiks jäi 22 275 eurot. Netokäibe osas käive oli kaugel ootuspärasest. Ettevõte jätkab kasumi investeerimist tootmistegevuse efektiivsemaks muutmiseks, innovatiivsete lahenduste väljatöötamiseks ning olme-ja töötingimuste parandamiseks ka 2023 aastal.

Aasta 2023 põhieesmärk on laiendada oma äritegevust ning tänu PRIA toetusele saame ellu viia biomaterjalidest pelletite tootmise tehase ehituse. Sellega tagaksime ettevõtte tegevuse mitmekesistamise, mis toetavad ettevõtte elujõulisust olukorras, kus hobitoodete turg on madalseisus.

Panustame olemasoleva tööjõu motiveerimisse. Ettevõtte juhatuse liikmed 2022. aastal töötasu ei saanud. Ettevõttes töötas 2022. aastal keskmiselt 8 töötajat ja nende töötasu oli 136 813 eurot.

SNOW & WAKEBOARD SOLUTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.