Rohkema info nägemiseks:

SYNERGIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 125; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SYNERGIA OÜ kohta arvamuslugu!"

SYNERGIA OÜ hetkeolukord

Juba 125 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Synergia OÜ asutati 2011.aaastal. Peamiseks tegevuskohaks on Tallinn.

Firma omakapital bilansipäeva seisuga vastab äriseadustikus kehtestatud nõuetele.

2022 olemasolevale kinnisvarainvesteeringule tehti parendustöid 9575 euro väärtuses.

2022 majandusaasta käive oli 22 504 eurot, mis suurenes võrreldes eelmise majandusaastaga 32%.

Majandusaasta lõpetati kasumiga 10 792 eurot. Koolitused ja nõustamised, mis oli ka 2022 peamine tegvusala, moodustas käibest 76% Kinnivarainvesteerinugud tõid tulu 15 % käibest ja kirjanduslik loometegevus 8 %.

Juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele 2022.a. tasu ja muid erisoodustusi makstud ei ole.

Põhilised koolituste teemad olid - vaimne tervis, tööstressi juhtimine ning klienditeenindus. Seoses ühiskondliku olukorraga oli uueks koolitusteemaks kriisipsühholoogia.

Viisin läbi individuaalseid psühholoogilisi nõustamisi ning olin vaimse tervise mentor. Kirjutasin

EPALE veebikeskkonda õppimispsühholoogia alaseid blogisid. Olin ajakirja „Eesti Naine „ , „Kodutohter“, „Tiiu“ koostööpartner. Jätkuvalt propageerisin ja müüsin vaimse tervise teemalist raamatut „Mina oma elus. Kuidas ise endaga elada ja oma visioone teostada“ .

2023 aastal on plaanis jätkata psühholoogia alase raamatu kirjutamist. Plaanitav raamatu avaldamise aeg on 2023.a. sügis. Jätkan õppimispsühholoogia alaste blogide kirjutamist EPALE veebikeskkonda ning vaimse tervise ja kultuuripsühholoogia alaste artiklite kirjutamist ajakirjadesse.

On plaanis jätkata veebikoolituste ja klassiruumis toimuvate koolituste ja individuaalsete psühholoogia alaste nõustamiste läbi viimist. Plaanin senisest suuremat rõhku pöörata kodulehe funktsionaalsemaks muutmisele. Plaanin jätkuvalt töökeskkonda parendada.

Vastavalt võimalusele jätkan heategevusliku rändfotonäituse esitlust 2023 aasta sügisel. Tahan jätkata heategevuslike koolituste läbi viimist Tallinna Psühholoogilises Kriisiabis. Plaanin senisest enam pöörata rõhku Synergia OÜ turundamisele, et ettevõte oleks jätkusuutlik. Samuti plaanin tegeleda erialase enesetäiendamisega, osaleda koolitustel, et oma erialast professionaalsust tõsta ja konkurentsis püsida.

01.03.2022

Juhtuse liige

Anneli Salk

SYNERGIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.