Rohkema info nägemiseks:

MCC INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mcc Invest OÜ on loodud aastal 2011. alustasime tegevust tänavakivide paigaldusega Lõuna Eestis. Tänaseks päevaks oleme saavutanud kindla positsiooni turul ning samuti klientide usalduse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Alates 2011. aastast on MCC INVEST OÜ olnud usaldusväärne partner tänavakivide paigaldusteenuste valdkonnas. Meie ettevõte on alustanud teekonda Lõuna-Eestis, kuid täna oleme kasvanud ning pakume oma teenuseid üle Eesti. Meie pikaajaline kogemus, sõnapidamine ja ausus on teinud meist turu liidri ning klientide ja partnerite kindla valiku.

Kui otsite usaldusväärset partnerit tänavakivide paigalduse valdkonnas, siis oleme teie jaoks õige valik. Miks? Sest me peame oluliseks sõnapidamist ja ausust. Need väärtused on juhatanud meid alates ettevõtte loomisest ning on jätkuvalt meie tegevuse alustalad.

Meie teenuste ulatus on lai ning me püüame alati olla klientide jaoks paindlikud. Teeme rohkem kui lihtsalt paigaldame kive - loome kestvaid ja esteetilisi lahendusi, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid kliente. Olgu see siis ärimaade, eramute või avalike ruumide kujundamine, meie meeskond omab teadmisi ja kogemusi, et tagada kvaliteetne töö igas olukorras.

Kui soovite vältida ebameeldivaid üllatusi maksete osas, siis olete õiges kohas. MCC INVEST OÜ ei leidu maksevõlglaste nimekirjas, sest oleme alati täitnud oma kohustusi õigeaegselt ja ausalt. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet.

Kui olete huvitatud kvaliteetsest tänavakivide paigaldusteenusest, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. MCC INVEST OÜ meeskond on siin, et kuulata teie vajadusi ja pakkuda teile parimat võimalikku lahendust. Olgu see siis suur või väike projekt, me võtame selle vastu suure entusiasmiga.

Tuleme kohale, analüüsime teie vajadusi ning koostame teile personaalse pakkumise, mis vastab täpselt teie ootustele. MCC INVEST OÜ - Teie usaldusväärne partner tänavakivide paigaldamisel üle Eesti.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

MCC INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Silmapaistev Töö! MCC INVEST OÜ meeskond tegi suurepärast tööd meie territooriumi tänavakivide paigaldamisel. Kiire, täpne ja professionaalne teenus!

- Taavi L.

Suurepärane Kogemus! Nende meeskond oli äärmiselt osav ja sõbralik. Töö kvaliteet oli tipptasemel. Soovitan neid kõigile!

- Koit B.

Suurepärane Suhtlus! Meile meeldis nende avatud suhtlus ja valmidus vastata meie küsimustele. Täiesti muretu kogemus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MCC INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ MCC Invest, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest, on avaldanud oma 2022. aasta raamatupidamise aastaaruande. See aruanne on hoolikalt koostatud ja sisaldab bilanssi, kasumiaruannet ning aastaaruande lisasid, mis annavad üksikasjaliku ülevaate ettevõtte majandustegevusest ja finantsseisundist. OÜ MCC Invest on ettevõte, mis asutati 2011. aasta juulis. Selle asutas üks osanik, kes nägi vajadust kvaliteetse ja usaldusväärse tänavakivide paigalduse järele. Alates selle asutamisest on OÜ MCC Invest pühendunud oma klientidele parima teenuse pakkumisele, kasutades selleks

Dropdown

kõik artiklid

Tänavakivi paigaldus | Äärekivi paigaldus ja müük.

Tänavakivi paigaldus aastast 2011. Selle aja jooksul oleme omandanud kogemusi ja teadmisi erinevate suuruste ja keerukusega objektidel. Meie klientideks on teed
ssb.ee
Tänavakivi paigaldus aastast 2011. Selle aja jooksul oleme omandanud kogemusi ja teadmisi erinevate suuruste ja keerukusega objektidel. Meie klientideks on teedeehitus ettevõtted, eramajade omanikud, kinnisvara arendajad, ehituse peatöövõtjad, korteriühistud, valla-ja linnavalitused. Kui vajad tänavakivi paigaldus teenust või soovid osta kivi, siis võta ühendust! Sillutiskivi paigaldus Teostame erinevaid sillutiskivitöid  alates 10 ruutmeetrist kuni 10 000 ruutmeetrini Tegutseme üle Eesti, oleme paigaldanud tänavakive ja äärekive nii Tartus, Võrus, Viljandis, Valgas, Elvas, Tallinnas ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.