Rohkema info nägemiseks:

ITK MARINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3842; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ITK MARINE OÜ kohta arvamuslugu!"

ITK MARINE OÜ hetkeolukord

Juba 3842 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2023

ITK Marine OÜ on rahvusvaheliselt tunnustatud laevaehituse ja -remondi ettevõte, mis on pühendunud laevade uuendus- ja remonditöödele ning uusehituse projektidele. Meie peamised tegevusvaldkonnad hõlmavad laevade uuendus- ja remonditöid ning uusehituse projekte. Meie tegevus keskendub jätkuvalt laevade energiatõhususe ja turvalisuse parandamisele, rakendades innovaatilisi meetodeid ja tehnoloogiaid nii projekteerimise kui ka installatsiooni faasis. Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust, kasutades uusimaid tehnoloogiaid ja parimaid tavasid.2023. aastal investeerisime märkimisväärselt meie tehnoloogiliste lahenduste arendamisse. Eelkõige keskendusime koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega (EAS) kaldavoolu süsteemi ja digitaalsete tööriistade väljatöötamisele, mille rakendmaine projektidel on juba näidanud märkimisväärset potentsiaali. Need investeeringud on oluliselt suurendanud meie konkurentsivõimet ja toetanud meie strateegilisi eesmärke, kinnitades vajadust veelgi panustada majasisesesse innovatsiooni ja tehnoloogia arendusse.

Jätkasime tegevust Prantsusmaal Chantiers de l'Atlantique laevatehases, kus suutsime laieneda ja sõlmida uusi lepinguid elektritööde pakkumiseks nende uusehitusprojektidel. See samm aitas meil suurendada oma turuosa ning valmistuda veelgi suuremaks kasvuks 2024. aastal. Samuti jätkasime koostööd meie olulise partneriga Marioff OY, kelle HI-FOG süsteemipaigaldust pakume Prantsusmaal ja laevadel globaalselt.2023. aasta jooksul seisime silmitsi mitmete oluliselt äritegevust mõjutanud väljakutsetega, sealhulgas toorainehindade kõikumise ja geopoliitiliste pingetega, millel oli märkimisväärne mõju meie äritegevuse keskkonnale. Kuigi inflatsioon püsis kõrgel tasemel, suutsime tänu paindlikule lähenemisele ja strateegilistele muudatustele jätkata äritegevust ilma oluliste viivitusteta.

Jätkuvalt oleme ITK Marine OÜ-s parendanud meie ärijuhtimisprotsesside tõhusust, integreerides kvaliteedijuhtimise, keskkonnajuhtimise, tööohutuse ja töötervishoiu korralduse ühtseks juhtimissüsteemiks, mis vastab rahvusvahelistele standarditele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 45001:2018.

Keskendume meeskonna professionaalsuse, erialaspetsialistide värbamisele ja nende koolitamisele, et tagada meie teenuste kõrge kvaliteet ja säilitada konkurentsivõime globaalses turus. Meie juhtimissüsteem toetub meie põhiväärtustele, ärieesmärkidele ja heale juhtimistavale.

Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline, vaid projekte viiakse läbi aastaringselt. Majandusaasta ja aruande koostamise perioodi jooksul ei ole ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seotud riske. Ettevõtte äritegevus on jätkusuutlik ja suunatud pikaajalisele arengule.

Finantssuhtarvud 2023 2022Aktivate rentaablus (ROA) 10% 33%Omakapitali rentaablus (ROE) 19% 57%Ärirentaablus 4% 12%Võlakordaja 47% 43%Maksevõime üldine tase 1,62 1,99Suhtarvude arvutamise metoodika:ROA(%)=puhaskasum/varad*100ROE(%)=puhaskasum/omakapital*100Ärirentaablus(%)=ärikasum/müügitulu*100Võlakordaja(%)=kohustused/koguvara*100Maksevõime üldise tase=käibevarad/lühiajalised kohustused

ITK MARINE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.