Rohkema info nägemiseks:

REMY TRANS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2537; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta REMY TRANS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

REMY TRANS OÜ-s mõistame, et teie 4x4 sõiduk on rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on oluline osa teie seiklusrikkast elustiilist. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma esmaklassilist 4x4 maastikuauto remonti ja põhjalikku sõiduki hooldust, mis tagavad teie sõiduki alati valmisoleku igasuguse maastiku jaoks.

Meie teekond algas kirg autode vastu ja pühendumusest suurepärasusele. Nägime vajadust spetsialiseeritud hoolduse järele maastikusõidukitele, mis peavad vastu pidama kõrvalteedel seiklemise raskustele. Meie missioon on lihtne: hoida teie sõidukit tipptasemel töökorras, et saaksite Sõita julgelt, sõita turvaliselt!

Alates mootoritööst, mis paneb teie auto südame uuesti elama, kuni rehvivahetuseni, mis varustab teid vajaliku haardega igal pinnasel, tagab meie kogenud tehnikute meeskond, et teie auto iga osa saab väärilist tähelepanu. Kasutame viimaseid tööriistu ja tehnikaid probleemide diagnoosimiseks ja parandamiseks, veendumaks, et meie töökojast lahkudes on teie auto parimas võimalikus seisukorras.

Olgu tegemist rutiinse hoolduse või keerulise remondiga, kohtleme iga tööd sama pühendumuse ja asjatundlikkusega. Meie teenused on kujundatud vastama 4x4 huviliste ainulaadsetele vajadustele ja meie detailidele pühendumine on tööstuses võrreldamatu.

Liituge rahulolevate seiklejatega, kes usaldavad kõigi oma sõiduki hooldus- ja remonttööde jaoks REMY TRANS OÜ-d. Kogege meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie sõiduk on osavates kätes. Külastage meid täna ja saage teada, miks oleme 4x4 omanike eelistatud valik, kes nõuavad parimat.

Pidage meeles, et suure õue vallutamisel on teie sõiduki usaldusväärsus ülioluline. Las me aitame teil seda usaldusväärsust säilitada, et saaksite keskenduda eesolevale teekonnale. Sõita julgelt, sõita turvaliselt!

Kontakt

REMY TRANS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark S.

Hooldasite minu sõiduki ja see töötab paremini kui kunagi varem.

- Anna P.

Suurepärane teenindus ja professionaalne lähenemine.

- Katri T.

Kiire ja efektiivne teenindus, täpselt seda, mida vajasin.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Tehnika Rent REMY TRANS OÜ-lt

Alustades 2023. aastast, on REMY TRANS OÜ laiendanud oma teenuste valikut, pakkudes klientidele võimalust rentida mitmesugust ehitus- ja maastikutehnikat. Uus teenus on suunatud ehitusettevõtetele, maaomanikele ja kõigile, kes vajavad ajutiselt ligipääsu kvaliteetsele tehnikale. Üheks esimeseks valikuks on 1.8-tonnise kopa rent koos treileriga, millel on mitmesugused kulbid erineva laiuse jaoks. See kompaktne ja mitmekülgne masin on ideaalne abiline ehitusplatsil või maastikuprojektides ning selle päeva hind on vaid 100 eurot. Lisaks saab vajadusel tellida ka kogu teenuse koos kogenud juhiga,

Dropdown

kõik artiklid

REMY TRANS OÜ tegevusaruanne 2022

Remy Trans OÜ põhitegevusala mootorsõidukite remont. 2015. aastast tegeleb ettevõte autoremondi teenuse pakkumisega Pärnu linnas. Juhatus ei ole eraldi tasust
ssb.ee
Remy Trans OÜ põhitegevusala mootorsõidukite remont. 2015. aastast tegeleb ettevõte autoremondi teenuse pakkumisega Pärnu linnas. Juhatus ei ole eraldi tasustatud. Juhatus on otsustanud 2023. aastal tegevust jätkata. Aruande esitamise kuupäevaga vastab ettevõtte omakapital äriseadustikus esitatud nõuele. Ettevõte on saavutanud omakapitali nõude vastavuse majansustegevusega ja vajadusel on valmis omanik 2023.majandusaastal tegema lisa investeeringuid ettevõtte osakapitali, kui see peaks osutuma vajalikuks majandusaasta lõpuks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.