Rohkema info nägemiseks:

LAANEKATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme sõitjate veo, bussitranspordi ning jäätmekäitlemise valdkondades, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta K.

Suurepärane teenindus ja mugavad bussid! Meie grupireis oli imeline!

Suured tänud!

- Siim P.

Kiire ja usaldusväärne transporditeenus.

Soovitan!

- Riina L.

Väga hea kogemus grupireisil.Juht oli sõbralik ja teekond mugav.

Aitäh!

LAANEKATE OÜ tegevusaruanne 2023

Laanekate OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte. Pakutakse saastekäitlusteenust ja muud sõitjateveo teenust. 2023. aastal suuri investeeringuid ei olnud.

Dropdown

kõik artiklid

Sõitjate vedu – Mugavus ja Turvalisus koos LAANEKATE OÜ-ga

Sõitjate vedu on oluline osa nii äri- kui ka eraelust ning meie, LAANEKATE OÜ, oleme siin, et pakkuda teile mugavat ja turvalist transporditeenust. Olgu tegemis
ssb.ee
Sõitjate vedu on oluline osa nii äri- kui ka eraelust ning meie, LAANEKATE OÜ, oleme siin, et pakkuda teile mugavat ja turvalist transporditeenust. Olgu tegemist ekskursioonide, konverentside, gruppireiside või mistahes muu sündmusega, meie eesmärk on tagada teie reisijatele parim võimalik kogemus. Üks meie peamisi teenuseid on 50-kohalise bussi rentimine. Meie bussid on varustatud kõigi vajalike mugavustega, et tagada reisijatele meeldiv sõiduelamus. Mugavad istmed, kliimaseadmed ja meelelahutussüsteemid aitavad kaasa reisijate mugavusele ning tagavad meeldiva atmosfääri kogu sõidu vältel.

Kommentaarid (1)

Olen vahetevahel selle saidi kasutaja.

Dropdown

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.