Rohkema info nägemiseks:

TARTU SEIKLUSPARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3020; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TARTU SEIKLUSPARK OÜ kohta arvamuslugu!"

TARTU SEIKLUSPARK OÜ hetkeolukord

Juba 3020 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 26 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu Tartu Seikluspark põhitegevuseks on Tartu linnas endisest kruusakarjäärist kujundatud seikluspargis vabaaja tegevuste pakkumine suurtele ja väikestele, samuti Lõuna-Eestis matkade (sh kalipsomatkade) pakkumine huvilisele.

Ettevõte on kantud Eesti ametlikku turismiinfoveebi www.puhkaeestis.ee, üksikasjalikumat infot pakub ettevõtte veebileht www.tartuseikluspark.ee/.

Ettevõte on teinud 2019.-2021. a investeeringuid, et laiendada ja mitmekesistada vaba aja veetmise võimalusi looduses ja ruumis ka teistel aastaaegadel. Investeeringuid jätkatakse ka 2023. aastal, et pakkuda aktiivset vabaaja veetmise võimalust 2024. a kultuuripealinna külastajatele.

Lõbustus- ja vabaajategevusi jätkub igale aastaajale. Suvel pakutakse seikluspargis radadel seiklemist nii väikestele kui suurtele. Ettevõte pakub veesõite kanuudel ning maastikul maastikujalgratastel. Talvisel ajal pakutakse Lõuna-Eesti jõgedel kanjoneeringut ja matku.

Mitmesuguste ühisürituste tarbeks on olemas ruumid, sh erilise disainiga kuppelgrillmaja.

Tartu Seikluspark OÜ 2022. a majandusaasta oli edukas, müügitulu oli 101 907 eurot.

Majandusaasta lõppes kasumiga 187 eurot.

Tartu Seikluspark OÜ jätkab 2023a tavapärast majandustegevust.

TARTU SEIKLUSPARK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.