Rohkema info nägemiseks:

ARTIFEX GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete ehitus- ja remonditeenuste pakkumistega, hõlmates nii sise- kui välistöid ja renoveerimistöid. Meie pühendumus on teie unistuste kodu reaalsuseks muutmine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Artifex Group on ehitusettevõte, mis on pühendunud tipptasemel ehitus- ja kinnisvarateenuste pakkumisele alates aastast 2011. Oleme kasvanud alandlikust algusest välja ja saanud tuntuks oma oskusteabe, kvaliteetse töö ja klientidele suunatud lähenemise poolest.

Meie tegevusmaastik hõlmab kogu ehitus- ja kinnisvaravaldkonda, pakkudes lahendusi nii ärisektorile kui ka eraklientidele. Oleme üldehitusettevõte, mis võtab enda kanda kõik alates projektide kontseptsioonist kuni valmis hoone või renoveeritud kinnisvarani. Meie teenuste hulka kuuluvad katusetööd, vundament ja betoonitööd, renoveerimine ja remonditööd, viimistlus, elektri- ja valgustustööd, rõdu ning terrassi ehitus, santehnilised tööd, isolatsioon ja soojustus, põrandakatted, lagede paigaldus ning fassaaditööd.

Oleme uhked oma võimekuse üle teostada ehitusprojekte igas suuruses ja keerukusastmes. Meie kogenud meeskond suudab hakkama saada nii uusehituste kui ka olemasolevate hoonete laiendamisega. Meie eesmärk on tagada igale kliendile sujuv projektijuhtimine ning kvaliteetne tulemus.

Artifex Groupi põhimõte on keskenduda klientide rahulolule ja projekti kvaliteedile. Meie meeskond omab laialdast oskusteavet ja kogemust erinevates ehitusvaldkondades, mis tagab klientidele parima võimaliku teeninduse. Lisaks sellele pakume konkurentsivõimelisi hindu ja oleme tuntud tähtaegadest kinnipidamise poolest.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitus- või kinnisvaraprojektile, siis võtke meiega ühendust. Artifex Group on pühendunud muutma teie visiooni reaalsuseks ning tagama, et teie projekt oleks edukas ja teie rahulolu garanteeritud.

Kontakt:
info@afx.ee
+37256494789

ARTIFEX GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina S.

Tänan renoveermistööde eest. Meie kodu näeb palju parem välja!

- Marko T.

Suurepärased ehitustööd ja sõbralik meeskond. Soovitan kindlasti!

- Andres K.

Tänud terrassi ehituse eest! Terrass on koosistumiste põhipaik.

ARTIFEX GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Artifex Group on ettevõte, mille põhitegevusalaks on ehitamine. See on tugev ja usaldusväärne ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsele ehitustööle ja klientide rahulolu tagamisele. OÜ Artifex Group on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu oma valdkonnas.2022. aastal oli OÜ Artifex Group müügitulu 144163 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suutnud säilitada stabiilse kasvu hoolimata majanduslikest väljakutsetest. See näitab, et OÜ Artifex Group on tugev ja jätkusuutlik ettevõte, mis suudab pakkuda

Dropdown

kõik artiklid

Rõdu ja terrassi ehitus - loomulik üleminek sise- ja välisruumide vahel

Suvisel hommikul mõnusalt kohvi nautida, päikese käes raamatut lugeda või õhtul sõpradega grillipeo korraldada - kujutage ette, kui suurepärane oleks see kõik t
ssb.ee
Suvisel hommikul mõnusalt kohvi nautida, päikese käes raamatut lugeda või õhtul sõpradega grillipeo korraldada - kujutage ette, kui suurepärane oleks see kõik teha oma kodu rõdul või terrassil. Rõdu ja terass on ideaalsed kohad, kus lõõgastuda ja värsket õhku nautida, ilma kodust kaugemale minemata. Selles artiklis uurime lähemalt, miks rõdu ja terassi ehitus on suurepärane investeering, mis muudab teie kodu veelgi atraktiivsemaks ja funktsionaalsemaks. Rõdu või terrass on justkui vahepunkt sise- ja väliruumide vahel ning see võib pakkuda mitmeid eeliseid: Rõdu või terrass laiendab teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.