Rohkema info nägemiseks:

MSMEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hea kommunikatsioonispetsialist aitab teid usaldusväärsete suhete planeerimisel, elluviimisel ja hindamisel. Võtke ühendust MSMediaga!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas teie ettevõtte sõnumid jõuavad kõigi õigete inimesteni mõistetavalt ja efektiivselt? Tõhus kommunikatsioon on iga organisatsiooni nurgakivi ning just selles valdkonnas särab MSMedia, teie usaldusväärne partner ja teejuht kommunikatsiooni maailmas.

MSMedia on loodud kirega muuta ettevõtete ja organisatsioonide suhtlemine tõhusaks ja mõtestatuks. Asutatud kogenud kommunikatsioonispetsialistide poolt, kellel on pikkajaline kogemus tähelepanutööstuses nii ajakirjanikena kui ka kommunikatsioonijuhtidena, pakume me laia valikut professionaalseid teenuseid, mis hõlmavad kõike alates uuringutest ja meediasuhetest kuni kriisikommunikatsiooni, koolituste ning strateegilise kommunikatsioonini.

MSMedia mõistab, et iga organisatsioon on ainulaadne ning seetõttu nõuab ka kommunikatsioonilahendus individuaalset lähenemist. Meie pühendunud eksperdid analüüsivad põhjalikult teie organisatsiooni kommunikatsiooni, kaasates nii sõnalise kui ka visuaalse suhtluse, ning pakuvad välja kohandatud strateegiad tugevuste esiletõstmiseks ja nõrkuste parandamiseks.

Miks valida MSMedia?

  1. Meie tiim koosneb kogenud eksperdidest, kellel on sügav arusaam kommunikatsiooni psühholoogiast ja brändikujundusest.

  2. Iga klient on meie jaoks ainulaadne. Me ei paku ühtset lahendust kõigile, vaid kohandame meie teenuseid vastavalt teie vajadustele ja eesmärkidele.

  3. Planeerime ja viime ellu kogu kommunikatsioonialase tegevuse alates uuringutest kuni meediasuheteni, tagades seeläbi tervikliku lähenemise.

  4. Tulemustele Orienteeritus: Meie eesmärk on saavutada reaalsed tulemused. Pakume selgeid raporteid ja hindame tehtud tööde mõju, et tagada teie rahulolu ja edu.

  5. Suhtleme mitmes keeles, sealhulgas eesti, vene ja inglise keeles, tagades sellega sujuva suhtluse rahvusvahelistes ja mitmekultuurilistes keskkondades.

Kui soovite, et teie ettevõtte sõnumid jõuaksid sihtgrupini selgelt ja mõjuvalt, siis on MSMedia teie usaldusväärne partner. Laske meil aidata teie kommunikatsiooniplaan uuele tasemele viia!

Koduleht

MSMEDIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati P.

MSMedia pakub suurepärast teenust ja mõjusaid tulemusi.

- Jaan K.

MSMedia on meie firma jaoks olnud väga tõhus ja paindlik!

- Mari-Liis M.

Saime väga palju abi ja juhendamist, aitäh!

Sügavam pilguheit - uuringud kui organisatsiooni arengumootor

Iga edumeelne organisatsioon mõistab, et kõige olulisem vara on teadmine. Seetõttu on vältimatu aeg-ajalt peatuda ja uurida sügavuti, et mõista, milline on organisatsiooni seis sotsiaalse kapitali osas. MSMedia seisab ettevõtete kõrval, pakkudes mitmekülgseid ja sügavaid uuringuid, mis ulatuvad klientide rahulolust sisekommunikatsioonibarjääride hindamiseni. Kombineerides kvantitatiivseid ja kvalitatiivseid uuringuid, loome teadmisi, mis panevad aluse parematele otsustele ja jätkusuutlikule arengule. Parimad vastused sünnivad kombineeritud uuringumeetodite käigus. Kvantitatiivsed andmed

Dropdown

kõik artiklid

Tähelepanutööstus ja kommunikatsioon: ühise tähendusruumi loomine

Kommunikatsioon ei ole lihtsalt teadlik suhtlemine, see on kunst luua ühine tähendusruum, millel on sügav mõju meie arusaamadele ja tegudele. Selle kunsti peami
ssb.ee
Kommunikatsioon ei ole lihtsalt teadlik suhtlemine, see on kunst luua ühine tähendusruum, millel on sügav mõju meie arusaamadele ja tegudele. Selle kunsti peamiseks vahendiks on tähelepanu. Just tähelepanu on see maagiline jõud, mis loob silla sõnumite ja inimeste vahel, muutes suhtlemise tähendusrikkaks. Selle artikli sügavam eesmärk on mõista, kuidas tähelepanutööstus ja kommunikatsioon põimuvad ning kuidas need praktikas toimivad. Kommunikatsioon ei alga sõnadest, vaid tähelepanust. David Nordforsi sõnadega öeldes: \"Ilma tähelepanuta puudub igasugusel kommunikatsioonil mõte.\" Kõik, mida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.