Rohkema info nägemiseks:

ESTLEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 617; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTLEX OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTLEX OÜ hetkeolukord

Juba 617 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Estlex OÜ tegevuse sisuks on pakkuda teenuseid seaduste kiiremaks ja lihtsamaks tõlgendamiseks ja juriidilise oskusteabe haldamiseks. Estlex

OÜ-l on terviklik ja süsteemne asutuste ja ettevõtete tööd lihtsustav seaduse tõlgendamise ja õigusinfo haldamise andmebaas. Nende teenuste abil saab kasutaja lugeda kogu vajalikku õigusteavet otse asjakohase seaduse paragrahvi juures. Olles suurima kogemusega Eesti ettevõte legal technology & knowledge management teenuste turul pakub Estlex OÜ kasulikke töövahendeid ja asjatundlikku sisu õigusnormidega töötamisel.

Estlex OÜ tegutseb kaitstud kaubamärgi „ESTLEX“ kaudu.

Ettevõte tegeleb seniste teenuste pideva arendamisega ning uute tegevussuundade väljatöötamisega.

Osutatavad teenused jagunesid 2022. aastal põhiolemuselt kolmeks: 1. Õigusinfosüsteemi teenused, sealhulgas näiteks: (cid:127) Kohtulahendite ja muu asjakohase õigusinfo sidumine seaduste paragrahvidega (cid:127) Käsiraamatud ja tõlkekogumikud (cid:127) Sätete selgitused ja annotatsioonid (cid:127) Paralleeltõlked inglise ja vene keelde (cid:127) Kontorifunktsioon õigusbüroodele (klientide ja juhtumite haldamiseks koos ajaarvestusega) (cid:127) Sätete redaktsioonide võrdlus (cid:127) Märkmete lisamine ja jagamine (cid:127) Arutelud ja külastajate kaasamine (cid:127) Õigusterminid (cid:127) Paragrahvi otsingud (cid:127) Kindla kuupäevaga otsingud (cid:127) Perioodiliste teavituste tellimine (cid:127) Perioodilised ülevaated

Estlex OÜ pakub õigusinfosüsteemi teenustele juurdepääsuks tasulisi pakette, mis on välja töötatud vastavalt kasutajate vajadustele.

2. Õigusaktide vene keelde tõlkimine, sealhulgas tõlgete ajakohastamine ning õigusaktide tõlgete kirjastamine. Õigusaktide vene keelde tõlkimisega on Estlex OÜ tegelenud 1994. aastast alates. Seetõttu on Estlex OÜ-l mahukaim ja kvaliteetseim vene keelde tõlgitud Eesti õigusaktide kogum. Oma ala hästi tundvate koostööpartnerite abil täiendatakse ja täpsustatakse pidevalt tõlgete kvaliteeti, et tagada sisu selgus ja kasutatava terminoloogia järjepidevus.

Estlex OÜ paralleeltõlgete funktsioon võimaldab konkreetse paragrahvi juures kuvada selle tõlkeid vene keelde. Kuvatakse ainult konkreetse redaktsiooni tõlkeid. Liikudes seaduse varasemale redaktsioonile on võimalik näha selle sätte varasemate redaktsioonide tõlkeid.

3. Õigusaktide andmebaasi volitatud töötlemise teenus, mille käigus osutati õigusaktide registri haldamise sisuteenust Tallinna linnale.

Tallinna õigusaktide register on asutatud 2000. aastal ja sellest ajast on ESTLEX selle haldamisega tegelenud. Samuti on Estlex OÜ tegelenud teiste Eesti omavalitsuste õigusaktide andmebaaside pidamisega.

ESTLEX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.