Rohkema info nägemiseks:

BALMERK ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5722; jälgijaid - 46. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BALMERK ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

BALMERK ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 5722 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 46 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

Balmerk Estonia OÜ on Eesti turul kiiresti arenev, edukas ning juhtiv alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide impordi ja hulgimüügiga tegelev ettevõte. Ettevõtte poolt müüdavate toodete tuntuimateks kaubamärkideks on Gran Castillo, Dreamer, Aramis, Casa Charlize, Montalto, Gato Negro, Torres,

Antinori, Chenet, Meukow, Plantation, Estrella, Don Simon ja paljud teised tuntud rahvusvahelised kaubamärgid.

Balmerk Estonia OÜ igapäevatööd juhtis 2023. aastal 5-liikmeline juhatus.

2023. aasta möödus geopoliitiliste ohtude, laiapõhjalise inflatsiooni ja järsult kasvanud baasintresside saatel. Mitu aastat kestnud majanduslangus on üha rohkem hakanud mõjutama tarbijate käitumist. Klientide kasvav ebakindlus tuleviku suhtes on teinud nad ettevaatlikumaks ning säästlikumaks. Vaatamata energia hinnakasvu pidurdumisele on kaupade hinnad kõrged ning jaetarbijad on järjest rohkem hakanud otsima kokkuhoidu soodus- ja kampaaniahindadest.

Majandussurutisest hoolimata oli Balmerk Estonia 2023. aasta müügitulu 42,3 miljonit eurot, ületades sellega 2022. aasta müügitulu 5%. 2023. aasta puhaskasum oli 1,4 miljonit eurot, mis suurenes võrreldes 2022. aastaga 33%.

2023. aastal keskendus Balmerk Estonia OÜ tegevus olemasoleva tooteportfelli müükide edendamisele kui ka lisandunud kaubamärkide arendamisele, müümisele ning turuosa hoidmisele ja kasvatamisele. 2023. aastal panustasime jätkuvalt tarbijakampaaniatesse, et hoida müügimahte ja turuosa. Jaekaubandusele iseloomulikult esineb ka Balmerk Estonia äritegevuses teatavaid hooajalisi kõikumisi. Esimese kvartali müügitulu oli ligikaudu 22% madalam ja neljanda kvartali müügitulu ligikaudu 12% kõrgem kvartalite keskmisest müügitulust. Sarnaselt varasematele aastatele kujunesid suurima käibega müügiperioodideks suvekuud (juuni, juuli, august) ning aastavahetusele eelnevad kuud (november, detsember).

Kaubagruppide lõikes omab jätkuvalt suurimat osakaalu veini grupp, mille müügitulu 2023.

aastal oli 23,7 miljonit eurot ja kasvas võrreldes 2022. aastaga 5,5%. Kange alkoholi müügitulu oli 12 miljonit eurot kasvades võrrelduna 2022. aasta sama perioodiga 4,8%. Suurim tõus oli mittealkohoolsete jookide grupis, mis kasvas võrreldes 2022. aastaga 14,7%.

Balmerk Estonia OÜ müügid kasvasid 2023. aastal nii Eesti jaeturul kui ka HoReCa sektoris.

Uute kaubamärkidena tõime 2023. aastal turule veini grupis Portugali veinikaubamärgid Cafe

Estoril ja Lago Sagrado, mis on koondunud ühise katuskaubamärgi Segredo de Portugal alla ning šokolaadimaitselised veinid Dolce Cioccolato.

2023. aasta sügisel toimusid muutused Balmerk Estonia OÜ omanikeringis ja üheks emaettevõtte osanikuks sai Hawesko Group SE. Hawesko on väga pikaajalise ja eduka

BALMERK ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.