Rohkema info nägemiseks:

MARKOLA EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume teile kvaliteetset ehitusteenust - ehitame teie soovitud maja valmis algusest lõpuni! Samuti teeme erinevaid renoveerimis- ja remonditöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme ja millega tegeleme?

Meie meeskond koosneb kogenud ehitajatest, kes omavad laialdast kogemust erinevate projektide elluviimisel. Lisaks üldehitusteenustele pakume teenuseid ka mitmetes teistes valdkondades.

Markola Ehitus on ehitustööde valdkonnas kogenud tegija. Teostame nii suuremahulisi kui ka väiksemaid ehitus-remonttöid, mis hõlmavad kõike alates põrandakatete paigaldamisest kuni katuste ehitamiseni. Oleme pühendunud tagama, et teie kodu jääks alati parima välimuse ja funktsionaalsusega.

Kas olete unistanud endale eramut, mis peegeldab teie unikaalseid vajadusi ja stiili? Markola Ehitus on spetsialiseerunud eramute ehitamisele, pakkudes kohandatud lahendusi vastavalt teie soovidele ja eelarvele. Meie meeskond juhendab teid kogu protsessi vältel, alates projekteerimisest kuni lõpliku üleandmiseni.

Fassaadide seisund mängib olulist rolli teie kinnisvara väljanägemises ja väärtuses. Markola Ehitus pakub fassaadide parandamise ja renoveerimise teenuseid, mis suurendavad teie kodu atraktiivsust ja energiatõhusust. Meie kogemus puitfassaadide ja isolatsiooni valdkonnas tagab, et teie kodu saab vajaliku täiustuse.

Unustamatu kodune saun või luksuslik vannituba on võimalikud Markola Ehitusega. Teostame saunade ehitust ja vannitubade remonti, kasutades kvaliteetseid materjale ja järgides kõrgeid ehitusstandardeid. Teie mugavus ja rahulolu on meie jaoks prioriteet.

Kui soovite oma kodu elektrisüsteemi ajakohastada või soovite luua hästi valgustatud sisekeskkonna, siis oleme teie teenistuses. Meie eksperdid pakuvad elektri- ja valgustusteenuseid, mis muudavad teie kodu mitte ainult kaasaegseks, vaid ka energiasäästlikuks.

Hoolitseme ka selle eest, et teie kodus oleks korralikult toimiv veesüsteem. Santehnilised tööd on üks meie põhiteenustest, tagades, et teie vannitoas ja köögis ei esineks ebameeldivaid üllatusi.

Markola Ehitus võtab endale kohustuse pakkuda üldehituse ja projektijuhtimise teenuseid, mis tagavad teie ehitusprojekti sujuva kulgemise. Oleme pühendunud detailide täpsusele ja klientide rahulolule igas ehitusetapis.

Kui olete otsimas usaldusväärset ehituspartnerit, kes suudab teie unistused teoks teha vundamendist võtmeteni, siis Markola Ehitus on teie valik. Oleme valmis kuulama teie projekti ja nõustama teid parimate lahenduste osas. Teie rahulolu on meie edu võti.

Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada teie ehitus- või renoveerimisprojekti teekonda koos meiega!

Vaata rohkem

MARKOLA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Meelis O.

Ettevõte suutis vastata kõigile meie ootustele ning protsessi vältel oli suhtlus alati selge ja ladus.

- Erki G.

Soovitame neid kindlasti kõigile, kes otsivad usaldusväärset ja kvaliteetset ehituspartnerit.

- Karl-Robert D.

Ettevõte oskas arvesse võtta meie soove ning pakkus mitmekülgset ja kvaliteetset teenust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MARKOLA EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Aruandeaastal tegeleti remondi -ja ehitus töödega.

Dropdown

kõik artiklid

Fibo kergkruusaplokid - mida peaks teadma?

Fibo kergkruusaplokid on valmistatud polümeerbetoonist ning nende eeliseks on nende kerge kaal ja suur vastupidavus. Need on ideaalsed lahendused haljastuse ja
ssb.ee
Fibo kergkruusaplokid on valmistatud polümeerbetoonist ning nende eeliseks on nende kerge kaal ja suur vastupidavus. Need on ideaalsed lahendused haljastuse ja kõnniteede jaoks, kus vajalik on kerge ja jäik alus. Siin on mõned olulised aspektid, mida peaksite Fibo kergkruusaplokkidest teadma: Vastupidavus: Fibo kergkruusaplokid on vastupidavad niiskusele, hallitusele ja UV-kiirgusele, mis tähendab, et need on pikaealised ja väga vastupidavad. Lihtne paigaldada: Fibo kergkruusaplokid on väga lihtne paigaldada, mis tähendab, et te ei pea spetsialisti abi otsima. Plokkide paigaldamine võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.