Rohkema info nägemiseks:

EHE MOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui armastad looduslikke kangaid, värve ja mustreid, siis on meie tootevalik just Sulle.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus mood kohtub eetikaga ja stiil haarab jätkusuutlikkust. EHE MOOD OÜ usub, et meie valikud võivad meie planeedile ja selle elanikele sügavat mõju avaldada. Seetõttu oleme pühendunud keskkonnasõbralike ökoriiete, ainulaadsete ehetega ja ausa kaubanduse toodetega kureeritud valiku pakkumisele, mis näevad head välja ja teevad head.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda moekaid inimesi valikuid, mis on kooskõlas nende väärtustega. Mõistame, et meie kliendid ei osta lihtsalt toodet; nad teevad avalduse maailma kohta, milles nad soovivad elada. Meie orgaanilisest puuvillast rõivaste kollektsioon esindab mugavuse ja südametunnistuse tippu, tagades, et iga niit toetab nii keskkonna kui ka rõiva taga olevate töökate käte heaolu.

Meie Tagua ehted on rohkem kui lihtsalt aksessuaar; need on looduse ilu ja käsitööliste leidlikkuse tunnistajad. Iga tükk, oma ebaühtlaste kujude ja looduslike toonidega, jutustab loo Tagua palmist ja kogukondadest, kes muudavad selle seemned kantavaks kunstiks. Need aarded ei ole lihtsalt ehted; need on sümbolid eetilise kaubanduse ja kultuurilise tunnustuse kohustusele.

Kuid meie pühendumus ei lõpe sellega, mida kannate. Me laiendame oma eetilist lähenemist naudingule meie valikuga ausa kaubanduse šokolaadist. Õiglastest partnerlustest pärinev iga amps toetab jätkusuutlikke põllumajandustavasid ja pakub süütundeta naudingut, mis on talunikele sama magus kui teie maitsemeeltele.

Meie loosung, "Naturaalsetest kangastest eetilised rõivad!", võtab kokku meie filosoofia. Olgu teie enda ümber mähitud meie pehmetesse bambussokkidesse või kingitud südamekujuline šokolaad, olete osa liikumisest, mis väärtustab inimesi ja planeeti. Kutsume teid uurima meie poodi, kus iga ost on samm eetilisema ja jätkusuutlikuma tuleviku poole.

Liituge meie missiooniga. Koos saame teha vahet - üks rõivaese, üks ehe, üks šokolaad korraga.

Vaata rohkem

EHE MOOD OÜ kontaktid

EHE MOOD OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevuseks on õiglase kaubanduse ja mahetoodete müük. Ettevõte peab kauplust Telliskivi Loomelinnakus ning lisaks toimub müük läbi e-poe (www.ehemood.ee). Tööl on kaks põhikohaga töötajat. 2023. aastal jätkatakse õiglase kaubanduse ja mahetoodete müügiga.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks eelistada orgaanilist puuvilla

Orgaaniline puuvill esindab liikumist keskkonna vastutustundlikkuse ja eetilise moe suunas. See on valik, mis peegeldab pühendumust meie planeedi säilitamisele,
ssb.ee
Orgaaniline puuvill esindab liikumist keskkonna vastutustundlikkuse ja eetilise moe suunas. See on valik, mis peegeldab pühendumust meie planeedi säilitamisele, tagades samal ajal seal elavate inimeste heaolu. Selles artiklis süveneme põhjustesse, miks orgaaniline puuvill on teadlikule tarbijale parem valik. Orgaanilist puuvilla kasvatatakse meetodite ja materjalidega, mis avaldavad keskkonnale väikest mõju. Seda haritakse ilma toksiliste pestitsiidide või sünteetiliste väetisteta ning sageli korjatakse käsitsi, säilitades kiudude puhtuse ja kvaliteedi. Tavapärane puuvillakasvatus on üks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.