Rohkema info nägemiseks:

POLAR MEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1557; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta POLAR MEDIA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Polar Media OÜ on ettevõte, mis pakub laia valikut videograafiateenuseid ja rendib välja matkamasinaid ning matkaautosid. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja innovaatilisi lahendusi nii videoprojektide kui ka puhkuse planeerimise osas!

Meie ettevõtte tegevus hõlmab erinevaid videograafia teenuseid. Turundusvideod aitavad ettevõtetel tõsta oma nähtavust ja tugevdada brändi kuvandit. Mainekujundus videod loovad positiivse ja usaldusväärse kuvandi ettevõttest või tootest. Kinnisvara videod annavad potentsiaalsetele ostjatele või üürnikele põhjaliku ülevaate objektidest, mida nad kaaluvad. Õppevideod on ideaalne viis keeruliste teemade selgitamiseks ja teadmiste edastamiseks. Tähtpäevade jäädvustamine võimaldab erilisi hetki igaveseks mälestuseks talletada. Droonivideod ja -fotod lisavad projektidele unikaalset vaatenurka ja kõrgekvaliteedilist visuaalset sisu.

Lisaks videograafiateenustele pakume rendiks uusi, mugavaid ja luksuslikke matkamasinaid ja matkaautosid, mis on ideaalne lahendus parimaks puhkuseks. Matkaauto on nagu ratastel kodu, mis loob kõik eeldused mugavaks puhkuseks ja liikumisvabaduseks. Kui telgis ööbimine ei ole Sinu jaoks, kuid soovid siiski nautida hotelli mugavusi ja samal ajal avastada kaunist Eestimaad või reisida Euroopas, on meie matkabussiga reisimine parim lahendus. Krosser matkaautodel on ka kärukonks, mis lisab veelgi rohkem paindlikkust ja võimalusi.

Matkaautos ööbimine on lihtne ja mugav. Sa ei pea arvestama hotelli või kämpingusse sisse- ja väljaregistreerimisega ning saad vabalt valida sobivad peatuspaigad, kus loodust nautida või ööbima jääda. Reisides matkaautoga, oled alati turvalises ja viirusevabas keskkonnas koos pere või sõpradega. Matkasuvilaga reisides ei pea kartma, et hotell, mis piltidel tundus luksuslik, osutub tegelikkuses pettumuseks. Matkamasinaga reisides otsustad Sina, kus ja kui kaua peatuda, sest mugav elamine on alati Sinuga kaasas.

Matkaautoga reisimine annab vabaduse valida ja jooksvalt planeerida kogu oma reisikava. Iga päev kujutab endas uut elamust ja ainult Sina otsustad, kus hommikul ärgata soovid. Matkabussiga reisides näed ja koged oma reisi jooksul oluliselt rohkem kui lennukiga lennates. Ja mis peamine, Sinu hommikune vaade magamistoa aknast on Sinu enda otsustada – olgu see maaliline mäenõlv või kaunis rand.

Meie matkasuvilates on köök, külmik koos sügavkülmikuga, gaasipliit ja valamu. Lisaks on ohtralt mahukaid sahtleid ja kappe, et toiduained ja köögitarbed mugavalt ära paigutada. Söögitegemine matkaautos on sama mugav kui kodus. Samuti on matkaautos eraldi WC ja dušš. Jahedamate ilmade puhul saab sisse lülitada Truma Combi gaasiküttesüsteemi, mis tagab mugava äraolemise ja sooja vee olemasolu ka talviste ilmadega. Matkaautosse on paigaldatud digitaalne TV koos HDMI/USB ühendustega.

Meie matkaautode (Mobilvetta KEA ja Krosser) minimaalne rendiaeg on kesk- ja madalperioodil (september-mai) 3 ööpäeva ja kõrghooajal (juuni-august) 5 ööpäeva, välja arvatud broneeringute vahel olevad lühemad perioodid.

Tule ja avasta vabaduse ja mugavuse täiesti uus tase koos Polar Media OÜ-ga!

Vaata lisaks:
https://kasparpokk.ee/
https://matkamasin.ee/

POLAR MEDIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko T.

Väga rahul teenusega, video oli täpselt nagu soovisime.

- Liina K.

Matkaauto oli uskumatult mugav ja hästi varustatud.

- Andre S.

Parim puhkus, mida oleme kunagi kogenud, matkamasin oli ideaalne.

POLAR MEDIA OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Polar Media on asutatud 02.05.2012, põhitegevusalaks on filmimine ja fotograafia. Ettevõte tegeleb veel muusikalise teenuse pakkumisega ja tehnika rendiga. 2022 aastast tegeleb ettevõte ka matkamasina rendiga.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas eellennu ettevalmistused mõjutavad sinu droonifotograafia edu?

Enne kui saad jäädvustada hingematvaid õhuvõtteid, on hädavajalik mõista drooni kasutamise põhitõdesid. See hõlmab drooni juhtimise, lennumoodide ja ohutusfunkt
ssb.ee
Enne kui saad jäädvustada hingematvaid õhuvõtteid, on hädavajalik mõista drooni kasutamise põhitõdesid. See hõlmab drooni juhtimise, lennumoodide ja ohutusfunktsioonidega tutvumist. Nende aluste kindel tundmine tagab, et suudad oma drooni juhtida parimate vaatenurkade juurde ilma äpardusteta. Droonifotograafia pakub ainulaadset perspektiivi, mida traditsiooniline fotograafia ei suuda matkida. See võimaldab fotograafidel jõuda uutesse kõrgustesse, sõna otseses mõttes, ja jäädvustada avaraid maastikke, arhitektuurilisi imesid ja dünaamilisi sündmusi nurkade alt, mis olid kunagi võimatud või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.