Rohkema info nägemiseks:

KARISMA FOOD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Karisma Food OÜ on 2011 aastal asutatud toidukaupade hulgimüügi ettevõte, mis on spetsialiseerunud peamiselt HoReCa sektori varustamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Karisma Food OÜ on 2012. aastal asutatud ettevõte, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete toidukaupade hulgimüügile. Oleme tuntud oma tipptasemel teeninduse, värske kauba ja kiire kohaletoimetamise poolest ning oleme uhked, et oleme saanud olla usaldusväärne partner paljudele HoReCa sektori ettevõtetele.

Üks meie suurimaid tugevusi on võime pakkuda värskust, mida teie äri vajab. Meie laia tootevalikuga oleme spetsialiseerunud HoReCa sektori varustamisele, pakkudes kõike, mida üks edukas restoran, kohvik või hotell võib vajada. Pagaritooted, konservid, külmutatud juurikad ja marjad, tarbekaubad, mahetooted, gluteenivabad ja vegan tooted - meie valik on mitmekülgne ja kõrgekvaliteediline.

Mis teeb meist erilise partneri, on meie paindlikkus ja mugavus. Teie tellimusi saab esitada mugavalt 24 tundi ööpäevas läbi meie e-poe tellimiskeskkonna. See võimaldab teil keskenduda oma äri arendamisele, teades, et teie toiduainete hankimine on meie kätes. Lisaks pakume eraklientidele võimalust valida kingituste, puuviljakorvide, köögiviljade, eksootiliste toodete, marjade, salatite ja seente vahel - kõike värskust ja kvaliteeti silmas pidades.

Meie eesmärk on mitte ainult rahuldada teie vajadusi, vaid ületada ootusi. Meie pühendunud meeskond on alati valmis aitama teil leida parimaid lahendusi teie toiduainete vajadustele. Olgu teil vaja suuri koguseid või spetsiaalseid tooteid, me oleme siin selleks, et teid toetada.

Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas saame aidata teie ettevõttel kasvada. Karisma Food OÜ - teie usaldusväärne partner toiduainete hankimisel!

KONTAKT

KARISMA FOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit U.

Imeline valik ja kiire teenindus! Olen alati rahul nende värske tootevalikuga.

- Martin V.

Minu lemmik koht pagaritoodete jaoks. Alati värske ja maitsvad tooted!

- Teele D.

Köögiviljad on alati nii värsked ja maitsvad. Karisma Food OÜ teenindus on suurepärane!

Kuidas tellida viie minutiga 35 kilo juurvilju?

Blogi marimell.eu osaleb kodukohvikuga Uue Maailma Festivalil ja nad jagasid oma blogis nippi, kuidas kiirelt ja suurema vaevata suurem kogus toorainet tellida. Tegin just endale hoovikohviku jaoks nimekirja, et mida kõike vaja osta on ja siis tulin mõttele...

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust miks tellida puuvilju koju või kontorisse

Tervisliku ja värske toidu söömine on meie tervisele oluline. Kõik teavad taldrikureeglit, et pool taldrikust peab olema köögi-ja/või juurviljad, kuid ometi tar
ssb.ee

Kommentaarid (1)

Good Day Sir Nitro Trading (Sarl-U) Please send your product price list and catalogue to us; we are interested to buy your products. Contact us on < hanandRodrigo@outlook.com > you are advice to reach to us through our official email for fast and easy communication Regards Mr.Hanand Rodrigo

Dropdown

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.