Rohkema info nägemiseks:

AVAREST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud akende, uste ja mööbli restaureerimisele ning pakume ka muinsuskaitselist järelvalvet, koolitusi grupitööde vormis ning nõustamist. Oma pikaajalise kogemuse ja kirgliku suhtumisega ajalooliste esemete säilitamisse aitame teil taaselustada mineviku ilu ja väärtust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled unistanud elamisest ajaloolises majas, mis kiirgab mineviku hõngu, kuid pakub samas tänapäeva mugavusi? Meie ettevõte pakub just selliseid võimalusi, tuues kokku mineviku hiilguse ja tänapäeva sära. Oleme spetsialiseerunud puitehitiste renoveerimisele ja restaureerimisele ning pakume mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad kõike alates restaureerimisest kuni energiasäästlike lahendusteni.

Kas su vana puitmaja vajab värskendust? Meie professionaalne meeskond on spetsialiseerunud puitehitiste renoveerimisele, taastades vanade majade ilu ning säilitades nende ajaloolist väärtust. Olgu tegemist vana suvemajaga või linnaäärses piirkonnas asuva ajaloolise elumajaga, meie ekspertide käe all saavad puitseinad uue elu.

Projektijuhtimine on meie kirg. Meie kogenud meeskond juhib ehitusprojekte alates esimestest kavanditest kuni lõplike viimistlustöödeni. Tagame, et iga detail on täiuslikult paigas, et sinu unistuste kodu saaks reaalsuseks.

Oleme pühendunud keskkonnasõbralikele lahendustele. Pakume mitmeid energiasäästlikke võimalusi, mis mitte ainult ei vähenda sinu energiakulusid, vaid aitavad ka meil kõigil säilitada meie planeedi ilu ja puhtust. Minevik saab uue hingamise meie restaureerimisteenuste abil. Oleme eksperdid ajalooliste hoonete restaureerimises, taastades nende esialgse ilu ning tuues esile unikaalsed arhitektuurilised jooned, mis teevad neist unikaalsed.

Meie restaureerimis- ja renoveerimisteenused on suunatud ajaloolise väärtuse säilitamisele. Iga detail on oluline ja meie meeskond tagab, et ajaloolised elemendid säilitatakse täiuslikult. Oleme meistrid ajaloolise ilu ja kaasaegse mugavuse tasakaalustamises. Sinu kodu saab olema varustatud tänapäevaste mugavustega, kuid säilitab samas unikaalse mineviku hõngu.

Meie energiasäästlikud lahendused aitavad mitte ainult sul säästa raha, vaid aitavad kaasa ka keskkonnasõbralikule eluviisile. Teeme koos sinuga tööd selle nimel, et muuta sinu kodu energiatõhusaks ja keskkonnasõbralikuks.

Oleme siin, et muuta sinu unistused reaalsuseks. Võta meiega ühendust ja laseme sul avastada mineviku hiilgust tänapäeva säras. Meie professionaalne meeskond aitab sul leida parima lahenduse, mis vastab täpselt sinu vajadustele ja soovidele.

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 518 7030

AVAREST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karel I.

Nende energiasäästlikud lahendused aitasid märkimisväärselt vähendada meie puitehitise küttekulusid.

- Maile O.

Suurepärane meeskond, kes teostas restaureerimistöid hoole ja armastusega, tulemus ületas kõik ootused.

- Marten J.

ende meeskond oli professionaalne ja kogemustega, suutsid tuua meie puitehitise uuele elule.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on puitehitise renoveerimine kasulik?

Puit on olnud ehitusmaterjaliks juba aastasadu ning selle ilu ja vastupidavus muudavad puitehitised populaarseks ka tänapäeval. Kuid nagu igal ehitusmaterjalil, võivad ka puitehitised ajaga vajada hooldust ja renoveerimist. Puitehitise renoveerimine on oluline mitmel põhjusel ning see võib tuua kaasa mitmeid olulisi eeliseid. Selles artiklis uurime, miks puitehitise renoveerimine on kasulik ja miks see tasub end ära. Üks peamisi põhjuseid puitehitise renoveerimiseks on säilitada hoone ajalooline ja kultuuriline väärtus. Paljud vanemad puitehitised on osa meie ajaloost ning nende renoveerimine

Dropdown

kõik artiklid

Puitmaja renoveerimine: Taasta oma kodu sära ja mugavus

Puitmaja on paljudele koduomanikele armastatud vara, mis pakub looduslikku ilu ja soojust. Kuid ajas võib puitmaja vajada renoveerimist, et säilitada oma esialg
ssb.ee
Puitmaja on paljudele koduomanikele armastatud vara, mis pakub looduslikku ilu ja soojust. Kuid ajas võib puitmaja vajada renoveerimist, et säilitada oma esialgne sära ja tagada mugavus ning turvalisus. Puitmaja renoveerimine on suurepärane võimalus taastada kodu ilme, parandada energiaefektiivsust ning suurendada vara väärtust. Selles artiklis uurime puitmaja renoveerimise olulisust ning jagame mõningaid olulisi samme ja näpunäiteid selle protsessi sujuvaks läbiviimiseks. Puitmaja renoveerimise eesmärk on parandada maja üldist seisukorda ning kaasajastada selle funktsionaalsust. Üks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.