Rohkema info nägemiseks:

AIRZONE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
HP Kapital on Eesti kapitalil baseeruv investeerimisettevõte, mis alates 2012. aastast arendab ärikinnisvaraprojekte, keskendudes multifunktsionaalsete ja kaasaegsete äripindade loomisele ja rentimisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ärikinnisvara arendamine on tihedalt seotud ettevõtluse, loovuse ja kogemustega. HP Kapital on 100% Eesti kapitalil põhinev investeerimisettevõte, mis on alates 2012. aastast tegelenud edukalt ärikinnisvara projektide arendamisega. Ettevõte on tuntud oma pühendumuse poolest multifunktsionaalsete ja kvaliteetsete äripindade loomisel ning olemasolevate hoonete uue elu andmisel.

HP Kapitali portfellis troonivad multifunktsionaalsed äripinnad, mis paistavad silma hea hinna ja kvaliteedi suhtega. Olgu tegemist ärikeskuste, büroohoonete või muude äriruumidega, ettevõte on pühendunud kvaliteetsete töökeskkondade loomisele, mis vastavad tänapäeva ettevõtete vajadustele.

Üks HP Kapitali eripära on nende pühendumine olemasolevate hoonete uuendamisele. Ettevõttele meeldib anda vanadele hoonetele uus hingamine, muutes need kaasaegseteks ja efektiivseteks töökeskkondadeks. Olgu vajalikud kapitaalsed ümberehitused või väiksemad muudatused, HP Kapitali meeskond oskab näha igas hoones uut potentsiaali ja funktsiooni.

Ettevõtte eesmärk on mitte ainult renoveerida hooneid, vaid ka neid pidevalt kaasajastada ja digilahenduste abil tõhustada. Üürnike töövoogude toetamine ja kaasaegsete tehnoloogiate kasutamine on osa HP Kapitali missioonist, mis aitab tagada nende arendatud pindade kvaliteedi ja atraktiivsuse.

Ettevõtte juhtkond on kogenud ja kirglik. Raivo Hermlin ja Marek Puidak on ärikinnisvara valdkonnas tuntud nimed, kellel on rikkalikud kogemused ettevõtlusest ning investeeringutest. Nende taust panganduses, kaubanduses ja juhtimises on olnud oluline kasvupinnas HP Kapitali edule.

HP Kapital on avatud koostööle teiste ettevõtjate ja investoritega. Nende pühendumus ja teadmised võimaldavad neil aidata kaasinimesi, kes soovivad oma kinnisvaraga midagi uut ette võtta. Olgu tegemist müügi, nõuande või koostööga, HP Kapital on valmis leidma parima viisi, kuidas tuua välja iga kinnisvara potentsiaal.

Kokkuvõttes on HP Kapital tuntud kui innovatiivne ärikinnisvara arendaja, kes mitte ainult ei loo kvaliteetseid pindu, vaid ka uuendab vanu hooneid ning toetab kaasaegseid töövõimalusi. Nende kogemused ja kirg nähtavad igas arendusprojektis, mis on aidanud neil tõusta Eesti investeerimismaastikul juhtivale positsioonile.

 

Võta meiega julgelt ühendust ning koos leiame parima lahenduse sinu projekti elluviimisel!

KONTAKT

AIRZONE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaidi S.

Individuaalsete lahenduste poolest eristuv teenusepakkuja.

- Meelis O.

Kvaliteetne ärikinnisvara arendamine!

- Anne J.

Meeldiv ja sujuv koostöö.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kaasaegsete töökeskkondade loomine äriettevõttes

Töökeskkonna olulisus on viimastel aastatel muutunud märkimisväärselt. Kaasaegsed ettevõtted mõistavad, et produktiivsuse suurendamiseks ja talendikate töötajate ligimeelitamiseks on hädavajalik luua ergonoomilisi, inspireerivaid ja funktsionaalseid tööruume. Selles artiklis uurime, kuidas luua kaasaegseid töökeskkondi, mis toetavad innovatsiooni, koostööd ja töötajate heaolu. 1. Innovatsioon Läbi Disaini: Kaasaegsed töökeskkonnad algavad läbimõeldud disainist. Disain peaks olema rohkem kui lihtsalt esteetiline – see peaks peegeldama ettevõtte kultuuri ja väärtusi ning soodustama

Dropdown

kõik artiklid

Ärikinnisvara renoveermise saladused

Ärikinnisvara renoveerimine ei piirdu pelgalt fassaadiga – see on loominguline protsess, mis nõuab terviklikku lähenemist ja teadmiste segu arhitektuurist, funk
ssb.ee
Ärikinnisvara renoveerimine ei piirdu pelgalt fassaadiga – see on loominguline protsess, mis nõuab terviklikku lähenemist ja teadmiste segu arhitektuurist, funktsionaalsusest ning kaasaegsetest suundumustest. Selles artiklis paljastame mõned ärikinnisvara renoveerimise saladused, mis aitavad luua mitte ainult ilusat, vaid ka tõhusat ja atraktiivset keskkonda. 1. Lähtuge Eesmärkidest: Renoveerimise alustamiseks on hädavajalik mõista oma eesmärke. Kas soovite luua avatud kontoriruumi, mis julgustab koostööd, või renoveerida ja kaasaegsustada vanemaid pindu? Eesmärkide selge määratlemine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.