Rohkema info nägemiseks:

KALDA EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ehitusturul tegutsenud üle 10 aasta. Meie eesmärgiks on pakkuda täpset ja mitmekülgset teenust, mis põhineb meie suurel kogemustepagasil.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kalda Ehitus on ehitusmaailma kindel mängija, pakkudes üle 10 aasta täpsust, kogemusi ja mitmekülgsust oma klientidele. Oleme uhked selle üle, et oleme saanud usaldusväärseks partneriks mitmesuguste ehitusprojektide elluviimisel.

Ehitus on valdkond, kus iga millimeeter loeb ja kus täpsus võib teha suure erinevuse. Kalda Ehitus usub, et enne kui töödega alustatakse, tuleb seitse korda mõõta ja hoolikalt läbi arutada. Meie meeskond on pühendunud sellele, et tagada iga projekti täpsus ja täpsus. See mitte ainult ei vähenda ümbertegemise vajadust, vaid annab ka meie klientidele kindluse, et nende projekt saab tulemuseks täpselt nii, nagu nad soovisid.

Kalda Ehitusel on ehitusalaseid kogemusi üle 10 aasta ning meie kogemused on meie suurimaks varaks. Meie meeskond on töötanud erinevate projektide kallal, alates väiksematest remonttöödest kuni suurte ehitusprojektideni välja. Meie kogemused võimaldavad meil anda oma panuse projekti edukaks lõpuleviimiseks, olgu selleks siis nõuanded ehitusmaterjalide valikul või keeruliste üksikasjade lahendamine. Lisaks pakume oma töödele kahe-aastast garantii, mis näitab meie kindlat usku oma oskustesse ja kvaliteeti.

Üks meie tugevusi on meie mitmekülgsus. Me ei piirdu ühe tüüpi projektidega - meie teadmised, oskused ja kogemused võimaldavad meil teostada töid kõigil ehituse valdkondadel. Kas tegemist on väikese remondiga või suuremahulise ehitusprojektiga, meil on vajalikud ressursid ja võrgustik, et tagada soovitud tulemus, olenemata projekti suurusest või keerukusest. Meie meeskond, partnerid ja alltöövõtjad on kõik kogenud spetsialistid, kes jagavad meie pühendumust kvaliteedile ja täpsusele.

Kokkuvõtteks on Kalda Ehitus teie usaldusväärne partner igas ehitusprojektis. Meie täpsus, kogemused ja mitmekülgsus aitavad tagada, et teie projekt saaks edukalt lõpule viidud ning teie ootused ületatud. Oleme pühendunud sellele, et teie ehituskogemus oleks sujuv ja rahuldust pakkuv ning et te saaksite nautida tulemusi, mis kestavad aastaid.

Kui otsite ehituspartnerit, kes hoolib täpsusest, omab rikkalikke kogemusi ja suudab pakkuda lahendusi igale projektile, siis võtke ühendust Kalda Ehitusega.

Koduleht

KALDA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaja E.

Ülimalt professionaalne meeskond - 5 töö!

- Siim L.

Olen tulemusega väga rahul.

- Mariette K.

Valisime ettevõtet kaua ja tegime õige valiku!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KALDA EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Kalda Ehitus, mis on tuntud oma kvaliteetse ehitustegevuse poolest, alustas oma tegevust 6. juulil 2012. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele parimat ehitusteenust. Osaühingu põhitegevuseks on ehitustegevus, mis hõlmab erinevaid projekte alates väikestest renoveerimistöödest kuni suurte ehitusprojektideni.2022. aasta oli OÜ Kalda Ehituse jaoks edukas aasta, kus ettevõtte müügitulu oli 327,0 tuhat eurot. See on märkimisväärne kasv võrreldes 2021. aasta müügituluga, mis oli 254,65 tuhat eurot. Finantstulemuseks kujunes kasum 51

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta katus veekindlaks?

Kui teie katus lekib, on see tõsine probleem, mis võib põhjustada suurt kahju teie kodule või ärihoonele. Kui probleemile õigeaegselt reageerida, on teil võimal
ssb.ee
Kui teie katus lekib, on see tõsine probleem, mis võib põhjustada suurt kahju teie kodule või ärihoonele. Kui probleemile õigeaegselt reageerida, on teil võimalus vältida suuremaid kulutusi ja kahjusid. Selles artiklis räägime sellest, kuidas muuta katus veekindlaks. Kui teie katus lekib, on see tõsine probleem, mis võib põhjustada suurt kahju teie kodule või ärihoonele. Kui probleemile õigeaegselt reageerida, on teil võimalus vältida suuremaid kulutusi ja kahjusid. Selles artiklis räägime sellest, kuidas muuta katus veekindlaks. Leidke lekke allikas Kõigepealt tuleb kindlaks teha,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.