Rohkema info nägemiseks:

PATRIK RAIDLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Tartu juhtiv puhastusteenuse pakkuja, mis spetsialiseerub hoolduskoristusel, eritöödel ning põrandate hooldusel, kasutades innovaatilist tehnoloogiat ja pakkudes professionaalset teenust kohaliku klientuuri rahuloluks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Patrik Raidla OÜ on Tartu juhtiv puhastusteenuse pakkuja, kes pakub kõrgetasemelist hoolduskoristust ja eritöid, mis hõlmavad kõike alates akende pesust kuni suurpuhastuste ning ehitusjärgse koristuseni. Meie eeliseks on uuenduslik lähenemine, mis muudab põrandate hooldustööd mugavamaks ja tõhusamaks.

Meie põrandate hooldusmasinad on varustatud uudse ekstsentrilise tehnoloogiaga, mis tagab ühtlase ja põhjaliku puhastustulemuse igal korral. Üks meie lipulaevadest on Excentr 30-20+B akuga põrandahooldusmasin, mis on välja töötatud spetsiaalselt efektiivseks põrandate hooldamiseks. See masin võimaldab meil pakkuda kvaliteetset hooldust erinevatele põrandapindadele, sealhulgas puit, kivi, plaat ja vaip.

Patrik Raidla OÜ meeskond koosneb professionaalsetest ja kogenud puhastustehnikutest, kes omavad pikaajalist kogemust puhastustööstuses. Meie meeskond on pühendunud pakkuma teile parimat võimalikku teenust, olgu tegemist siis regulaarse hoolduskoristusega või eritöödega.

Meie eesmärk on alati pakkuda oma klientidele parimat teenust ning tagada nende täielik rahulolu. Seetõttu oleme paindlikud ja kohandume vastavalt teie vajadustele ja ajakavale. Lisaks sellele pakume konkurentsivõimelisi hindu ja läbipaistvat hinnastamist, et tagada teile suurepärane väärtus teie investeeringule.

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset puhastusteenust Tartus, siis võtke meiega ühendust juba täna. Patrik Raidla OÜ on valmis pakkuma teile parimat lahendust teie puhastusvajadustele.

Kontakt:

PATRIK RAIDLA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Teie põrandapuhastusrutiini keskkonnamõju

Kommerts- ja asutuste põrandate puhtus ei ole ainult esteetika või hügieeni küsimus; sellel on ka olulised keskkonnamõjud. Ettevõtted ja asutused, kes püüavad säilitada kõrgeid puhtuse standardeid, peavad arvestama oma põrandapuhastusrutiinide keskkonnamõjuga. See postitus uurib põrandapuhastuse erinevaid aspekte, mis võivad keskkonda mõjutada, ja arutleb strateegiate üle negatiivsete mõjude minimeerimiseks. Ökoloogiliselt säästva põrandapuhastuse tähtsus Iga põrandapuhastuse aspekt, alates kasutatavatest kemikaalidest kuni tarbitava energiani, aitab kaasa organisatsiooni keskkonnamõjule.

Dropdown

kõik artiklid

Tõhususe maksimeerimine kommertspõrandate hoolduses

Põrandahooldus on kriitilise tähtsusega professionaalse ja hügieenilise keskkonna säilitamisel kommertsrakendustes. Puhtad põrandad aitavad kaasa ruumi esteetil
ssb.ee
Põrandahooldus on kriitilise tähtsusega professionaalse ja hügieenilise keskkonna säilitamisel kommertsrakendustes. Puhtad põrandad aitavad kaasa ruumi esteetilisele ilmele ning tagavad töötajate ja külastajate ohutuse ja heaolu. Sektoreid nagu külalislahkus, tervishoid ja haridus, kus puhtus on ülioluline, võib tõhus põrandahooldus oluliselt mõjutada kliendirahulolu ja operatiivset tõhusust. Kommertspõrandad on suure jalakäijate liikluse, valamiste ja erinevat tüüpi määrdumise tõttu keerulised hooldada. Erinevad põrandamaterjalid, alates vaibast kuni parketi ja vinüülini, nõuavad erilist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.