Rohkema info nägemiseks:

ADVOKAADIBÜROO RASK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Advokaadibüroo RASK nõustab kliente nii suuremate tehingute läbiviimisel kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil; keerulistes kohtuvaidlustes ning kohtuväliste vaidluste lahendamisel; õigusauditite ja õigusanalüüside koostamsel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Advokaadibüroo RASK on tuntud kui Eesti juhtiv täisteenust pakkuv õigusbüroo, mille eesmärk on pakkuda mitte lihtsalt õigusteenust, vaid tõelist partnerlust ja suunata kliente teejuhtidena nende äriliste eesmärkide poole. Asutatud aastal 2012, oleme kiiresti kujunenud usaldusväärseks nõustajaks mitmesugustes õigusküsimustes.

Meie peamine eesmärk on klientide eesmärkide saavutamine kõige tõhusamal ja kasumlikumal viisil. RASKi filosoofia keskendub kvaliteetsele sisule, tehisliku bürokraatia vältimisele ja personaalsele lähenemisele. Igale kliendile määratakse isiklik advokaat, kes on alati kättesaadav ja valmis aitama. Me usume, et kvaliteetne töö tähendab personaalset vastutust.

RASK pakub mitmekülgseid õigusteenuseid mitmel erineval ärivaldkonnal. Aitame teil saavutada parimad ärilised tehingud. Pakume ekspertiisi maksude valdkonnas, et tagada maksimaalne kasu. Oleme spetsialiseerunud kiiresti areneva tehnoloogiasektori nõustamisele.

Abistame ehitus- ja kinnisvaraettevõtteid nende õigusküsimustes. Pakume professionaalset vaidluste lahendamise teenust, et kaitsta teie õigusi. Nõustame riigihangete valdkonnas, et tagada õiglane ja läbipaistev protsess.

See on ainult väike osa meie teenuste spektrist. RASKis töötavad eksperdid mitmel õigusvaldkonnal, et tagada teile parim võimalik nõustamine.

Büroo hea maine ja kliendirahulolu on meie töö kvaliteedi kõige paremaks tunnustuseks. Meil on suur hulk lojaalseid kliente, kes hindavad meie professionaalset lähenemist ja tulemuslikkust. Iga-aastased soovitused toovad meie ukse taha uusi kliente, kes otsivad usaldusväärset partnerit oma õigusküsimuste lahendamiseks.

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset õigusnõustamist, ärge kõhelge meiega ühendust võtmast. Olgu tegemist keerulise ärilepingu või keerulise maksuküsimusega, oleme valmis aitama. Meie ekspertadvokaadid on alati valmis leidma parima lahenduse just teie vajadustele.

Võtke ühendust juba täna ja laske RASKil olla teie usaldusväärne õiguspartner!

KONTAKT

ADVOKAADIBÜROO RASK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert U.

Usaldan neid alati keerulistes õigusküsimustes.

- Liis T.

RASKi meeskond on äärmiselt pädev ja kliendikeskne.

- Jaan R.

Suurepärane suhtlus, selged vastused ja kiire reageerimine.

Päraküla Seltsi edukas esindamine rohevõrgustiku tuumalal teostavate metsaraiete õiguspärasuse üle. — Advokaadibüroo RASK

RASKi vandeadvokaat   Villy Lopman , advokaat   Sandra Kaas   ja jurist   Elvi Tuisk   esindasid edukalt Päraküla Seltsi Riigikohtusse jõudnud kohtuvaidlustes Keskkonnaametiga. Vaidlus puudutas kokku üle 10 Keskkonnaameti poolt väljastatud metsateatise, mis lubasid teostada valdavalt lageraiet kohaliku rohevõrgustiku tuumalal asuvatel kinnistutel. Kõnealuses asjas oli vaidluse all põhimõtteline küsimus rohevõrgustiku tuumala sisulisest tähendusest ja eesmärkidest. Teiste sõnadega küsimus sellest, kas intensiivse raie lubamine rohevõrgustiku tuumalal kui kõige kõrgema elurikkusega

<p style=\"text-align: justify;\">RASKi vandeadvokaat <a href=\"https://www.rask.ee/meeskond/villy-lopman\" target=\"_self\" class=\"link--type--1\">Villy Lopman</a>, advokaat <a href=\"https://www.rask.ee/meeskond/sandra...

Dropdown

kõik artiklid

Marina Lapidus selgitab: Kas teises riigis käimasolev sõda peatab ehituslepingute täitmise? — Advokaadibüroo RASK

Kas teises riigis toimuv sõjategevus automaatselt tähendab vääramatu jõu olukorda ja võimaldab Eestis ehitust seisma panna? Kas vääramatu jõule tuginemine on ül
ssb.ee
Kas teises riigis toimuv sõjategevus automaatselt tähendab vääramatu jõu olukorda ja võimaldab Eestis ehitust seisma panna? Kas vääramatu jõule tuginemine on üldse õige abivahend keeruliseks muutunud olukorrast välja pääsemiseks? Vastamiseks nendele küsimustele on oluline eelkõige aru saada, mis tagajärjed toob kaasa vääramatu jõule tuginemine - kas lepingupool selliseid tagajärgi soovibki ja kas üleüldse on tegemist vääramatu jõuga. Neid asjaolusid, mida saab käsitleda vääramatu jõuna tuleb hinnata juhtumipõhiselt iga konkreetse lepingu ja lepingu sõlmimise ja täitmise ajahetke kontekstis.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.