Rohkema info nägemiseks:

AUTOKOOL KIIRENDUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogenud instruktorid ja kaasaegne sõiduõppe tehnika aitavad teil saavutada oma eesmärgid kiiresti ja tõhusalt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Autokool Kiirendus on olnud usaldusväärne partner alates 2012. aastast, pakkudes kõrgekvaliteedilist sõiduõpetust. Meie koolitusluba hõlmab B-kategooria lubade saamiseks vajalikke õppekavasid, vastates täielikult kehtivatele regulatsioonidele ja nõuetele.

  1. Teooriaõppetunnid: Meie autokoolis toimuvad teooriaõppetunnid hubases ja valgusküllases klassiruumis, kus paneme rõhku sõbralikule õhkkonnale. Siin saate põhjalikud teadmised liikluseeskirjadest, ohutu sõidu põhimõtetest ja auto ehitusest.

  2. Sõiduõpe: Kasutame sõidutundidel TOYOTA AURIS ja OPEL ASTRA sõidukeid, mis tagavad ohutu ja professionaalse õpikeskkonna. Meie õppeklass vastab töökeskkonna ja tervishoiu nõuetele.

  3. Kogenud Õpetajad: Meie instruktorid omavad üle 15 aasta kogemust ning vastavad kõikidele kvalifikatsiooninõuetele. Nende juhendamisel saate omandada praktilised oskused, mis muudavad teid kindlaks liiklejaks.

Meie autokool pakub konkurentsivõimelisi hindu ja paindlikku maksesüsteemi. Lisaks võimaldame unikaalset õppemeetodit, mis aitab teil kursuse materjali lühema ajaga omandada.

Valides Autokool Kiirendus, saate osa kvaliteetsest sõiduõppest, mis vastab kõigile kehtestatud regulatsioonidele. Meie kogenud instruktorid, hubane õhkkond ja paindlikud maksevõimalused muudavad sõiduõppe meeldejäävaks kogemuseks.

Tule ja liitu meiega - ohutu ja professionaalne sõit algab just siin!

kontakt

AUTOKOOL KIIRENDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Väga rahulik ja professionaalne õppekeskkond. Soovitan!

- Natalja B.

Autoõpetus vene keeles oli suurepärane võimalus minu jaoks. Aitäh!

- Martti E.

Kiirendus on usaldusväärne ja professionaalne autokool. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AUTOKOOL KIIRENDUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Autokool Kiirendus on Eesti autokool, mille põhitegevuseks on sõiduõpe. See on organisatsioon, mis on pühendunud sõiduoskuste arendamisele ja liiklusohutuse edendamisele. Autokool Kiirendus on tuntud oma kvaliteetse õppe ja professionaalse lähenemise poolest, mis on aidanud paljudel õpilastel saavutada oma sõidueesmärke. OÜ Autokool Kiirendus on majanduslikult tugev ettevõte. Viimase majandusaasta müügitulu ulatus 127 179 euroni. See tulu tuli täielikult Eesti turult, mis näitab, et Autokool Kiirendus on tugevalt kohalikul turul juurdunud ja on saavutanud märkimisväärse turuosa. See on

Dropdown

kõik artiklid

Millised on praktilise sõiduõppe olulised aspektid?

Praktiline sõiduõpe on üks olulisemaid osi sõidukijuhi koolitamisel. Sõiduõpetaja peab õpilasele õpetama mitmeid oskusi, et ta saaks liikluses ohutult hakkama n
ssb.ee
Praktiline sõiduõpe on üks olulisemaid osi sõidukijuhi koolitamisel. Sõiduõpetaja peab õpilasele õpetama mitmeid oskusi, et ta saaks liikluses ohutult hakkama ning valmistada teda ette sõidueksamiks. Selles artiklis räägime praktilise sõiduõppe olulistest aspektidest. Sõiduki juhtimine Praktilise sõiduõppe üks põhilisi eesmärke on õpetada õpilasele sõiduki juhtimist. See hõlmab pedaalide, käigukasti, rooli, käsi- ja jalakäikude ning muude oluliste sõiduomaduste õpetamist. Õpilasele tuleb selgitada, kuidas sõidukit ohutult juhtida ja millised on erinevate käitumiste tagajärjed. Ohutus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.