Rohkema info nägemiseks:

ERDIUM EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Viime ellu ehitusprojekte nii sise- kui välistööde valdkonnas, luues kodud ja ruumid, mis vastavad täpselt klientide ootustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Erdium Ehitus OÜ on ehitusettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse ehitusteenuse pakkumisele nii sise- kui välisviimistluse valdkonnas. Alates 2012. aastast oleme aidanud klientidel oma kodude ilmet muuta ja renoveerida nii, et see vastaks täpselt nende soovidele ja vajadustele.

Meie eksperdid pakuvad mitmesuguseid siseviimistlusteenuseid, sealhulgas maalritöid, kipsitöid, plaatimistöid ning renoveerimis- ja restaureerimistöid. Olgu tegemist väikese värskendusega või suurema sisekujundusprojektiga, meil on oskused ja kogemused, et seda teha professionaalselt ja täpselt.

Vannituba on üks olulisemaid ruume kodus, ja me mõistame selle tähtsust. Omame ulatuslikku kogemust vannitubade remondi ja ehituse valdkonnas. Meie meeskond suudab luua täiesti uue vannitoa või renoveerida olemasolevat vastavalt teie soovidele ja stiilile.

Lisaks siseviimistlusele ja vannitubadele tegeleme ka üldehitustöödega, mis hõlmavad fassaaditöid, torutöid, sauna ehitust, põrandatöid ja palju muud. Aastatepikkused kogemused ning professionaalsed töövõtted tagavad, et teie ehitusprojekt valmib täpselt kokkulepitud tähtajaks ja kõrgeimate standardite kohaselt.

Erdium Ehitus OÜ eesmärk on võita klientide usaldus läbi kvaliteetse teenuse pakkumise.

Laske meil aidata teil oma kodu muuta unistuste paigaks, kus iga detail peegeldab teie isikupära ja mugavust. Valige Erdium Ehitus OÜ oma usaldusväärseks ehituspartneriks, ja me tagame, et teie ehitusprojekt saab tehtud parimal viisil.

Võta meiega ühendust ja viime teie ehitusideed ellu!

kontakt

ERDIUM EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit T.

Suurepärane töö! Meie kodu sai täiesti uue ilme.

- Kaspar S.

Kiire ja usaldusväärne teenus. Soovitan!

- Liisa K.

Nende siseviimistlustööd tõid meie kodu ellu.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ERDIUM EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Erdium Ehitus on asutatud 2012.aasta oktoobris. Ettevõte tegeleb remondi- ja siseviimistlustöödega. Ettevõtte käive oli 2021.aastal oli 231 tuh eurot (2021 a.188 tuh eurot). 2023. aastal jätkatakse senist tegevust. 2022 2021 Müügitulu 230 970 188 444 Puhaskasum 46 250 46 321 Omakapitali osakaal % = 84% 77% Omakapital/ Varad kokku*100

Dropdown

kõik artiklid

Majast koduks üldehitusega

Maja on rohkem kui lihtsalt ehitise struktuur. See on koht, kus loome mälestusi, jagame rõõme ja naudime igapäevaelu. Majast saab kodu alles siis, kui see välje
ssb.ee
Maja on rohkem kui lihtsalt ehitise struktuur. See on koht, kus loome mälestusi, jagame rõõme ja naudime igapäevaelu. Majast saab kodu alles siis, kui see väljendab meie isikupära ja vastab meie vajadustele. Üldehitustööd mängivad selles protsessis võtmerolli, muutes kõledad ruumid soojaks ja hubaseks elukeskkonnaks. Selles artiklis uurime, kuidas üldehitustööde abil muuta maja koduks. 1. Kvaliteetne siseviimistlus: Üks olulisemaid üldehitustöid on siseviimistlus. Seinavärvid, põrandakatted, katused ja muud viimistlusmaterjalid loovad kogu ruumis meeleolu ja stiili. Valides õiged

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.