Rohkema info nägemiseks:

DUMONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Dumont Elekter on elektritööde valdkonnas tegutsenud alates 2012. aastast, omades üle kümne aasta kogemust nii äri- kui eraklientidega ning pakub lahendusi nii väiksematele kui suurematele projektidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Elektrienergia on tänapäeva ühiskonna alustala, mille õige kasutamine ja tõrgeteta toimimine on hädavajalik nii kodudes kui ka ettevõtetes. Dumont Elekter on pikaajalise kogemusega ettevõte, mis on spetsialiseerunud elektri-, side- ja automaatikasüsteemide paigaldamisele ning projekteerimisele. Alates aastast 2012 oleme pakkunud oma teenuseid nii äri- kui eraklientidele ning meie eesmärgiks on tagada kvaliteetne töö ja rahulolu igas projektis.

Kogemus ja teadmised

Dumont Elekter on oma valdkonnas tuntud mitte ainult oma aastatepikkuse kogemuse, vaid ka pühendumuse poolest. Meie meeskond omab üle kümne aasta elektritööde alast kogemust, mis annab meile kindla aluse keerukate ja nõudlike projektide lahendamiseks. Oleme osalenud mitmetes erinevates projektides, alates väikestest elamutest kuni suurte tehaste ja äripindadeni.

Meie teenused

Pakume laias valikus elektritöödega seotud teenuseid, mis hõlmavad nii tugev- kui nõrkvoolutöid. Meie teenuste hulka kuuluvad elektrisüsteemide paigaldamine, siseelektritööd, automaatikatööd ning side- ja automaatikasüsteemide projekteerimine. Lisaks pakume ka hooldusteenuseid, dokumentatsiooni koostamist, mõõdistamisi ning professionaalset konsultatsiooni, et aidata klientidel leida just nende vajadustele vastavaid lahendusi.

Põhiväärtused ja kliendirahulolu

Dumont Elekter on pühendunud oma põhiväärtuste - kohusetundlikkuse, vastutuse ja pideva nõudlikkuse - järgimisele. Meie jaoks on kliendi rahulolu esmatähtis ning seetõttu panustame alati parima võimaliku teenuse osutamisse. Meie meeskond on pidevalt pühendunud oma oskuste täiendamisele ja teenuste parendamisele, et tagada klientidele parim võimalik tulemus.

Kvaliteet ja garantii

Tagame oma klientidele kvaliteetse töö ning sellele toetudes anname igale projektile kaheaastase garantii alates tööde üleandmise hetkest. Usaldusväärne ja vastupidav elektrisüsteem on oluline nii igapäevaelus kui ka ettevõtete tegevuses ning meie eesmärk on tagada, et meie tehtud töö vastab kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Missioon ja tulevik

Meie missioon on ehitada ohutuid ja kvaliteetseid elektrisüsteeme erinevatele klientidele - alates eramutest ja korteritest kuni suurte tehaste ja äripindadeni. Igale projektile läheneb meie meeskond individuaalselt, leides optimaalseima lahenduse vastavalt kliendi vajadustele. Me usume, et kõik väljakutsed on lahendatavad, kui neid käsitleb professionaalne ja pühendunud meeskond.

Dumont Elekter on teie usaldusväärne partner elektritööde valdkonnas, kes panustab kvaliteeti, pühendumust ja klientide rahulolu igasse projekti. Oleme valmis koostööks nii uute kui ka vanade klientidega ning jätkame oma missiooni täitmist ka tulevikus, luues turvalisi ja usaldusväärseid elektrisüsteeme.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

DUMONT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Pille O.

Täpne ja kiire teenindus. Olen väga rahul!

- Taavi R.

Professionaalne lähenemine, soovitan soojalt.

- Kaisa N.

Usaldusväärsed elektritööd, meie kindel valik.

DUMONT OÜ tegevusaruanne 2022

Dumont OÜ on ettevõte, mis asutati 2012. aasta lõpus, kuid hakkas aktiivselt majandustegevust arendama alles 2014. aasta teisel poolel. See on olnud pikk ja huvitav teekond, mille jooksul on ettevõte kasvanud ja arenenud, pakkudes elektriinstallatsiooniteenuseid ja elektritarvikute müüki. Dumont OÜ on pühendunud kvaliteetsele teenindusele ja toodetele, mis on aidanud neil saavutada stabiilse positsiooni turul.2022. majandusaasta tulemused olid rahuldavad, mida juhatus hindas positiivselt. Müügitulu oli 628 391 eurot, mis on 17% rohkem kui eelmisel, 2021. majandusaastal. See on märkimisväärne

Dropdown

kõik artiklid

Elektriseadmed: Täiuslik valik sinu elektritöödeks

Kas oled kunagi mõelnud, millised on need olulised tööriistad ja seadmed, mis on vajalikud elektritööde teostamisel? Dumont Elekter on loonud laia valiku elektr
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, millised on need olulised tööriistad ja seadmed, mis on vajalikud elektritööde teostamisel? Dumont Elekter on loonud laia valiku elektrikaupu, mis katab kõik vajalikud komponendid alates pisikestest pistikupesadest kuni võimsate kaabellini ja generaatoriteni. Kas oled valmis avastama meie valiku mitmekesisust ja seda, kuidas meie elektriseadmed võivad muuta sinu projekti lihtsamaks ja tõhusamaks? Valik, mis kataks kõik vajadused Meie põhimõte on pakkuda kõike, mida elektritööde teostamisel võib vaja minna. Meie laia valiku hulka kuuluvad elektrikaablid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.