Rohkema info nägemiseks:

KONVENTO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2525; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KONVENTO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ehitus- ja kinnisvarateenused on ümber määratletud jätkusuutlikkuse ja innovatsiooni tuumaga. KONVENTO OÜ-s me ei ehita ainult kodusid; me kujundame eluruumide tulevikku meie pioneeri kasutamisega aeroc plokke eramajade püstitamisel. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakkuda erakordset kvaliteeti ja keskkonnasõbralikke lahendusi igas meie ettevõtmises.

Meie asjatundlikkus abihoonete vooderdamisel ja vastupidavate, energiatõhusate kodude ehitamisel eristab meid tööstuses. Aeroc plokkide kasutamine on meie ehitusfilosoofia südames, pakkudes palju eeliseid nagu ülim soojustus, tulekindlus ja pikaajaline vastupidavus. See innovaatiline materjal ei ole lihtsalt ehitusplokk; see on samm rohelisema, jätkusuutlikuma tuleviku poole.

Algsest sinilauast kuni viimaste lihvideni tagab meie pühendunud meeskond, et teie kodu iga aspekt on ehitatud täiuslikkuseni. Oleme uhked oma pühendumuse üle tipptasemele ja meie võimele luua ruume, mis on mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid ka keskkonnasõbralikud. Meie loosung, Ehitame rohelisemat tulevikku!, võtab kokku meie pühendumuse nii meie klientidele kui ka planeedile.

Avastage KONVENTO OÜ erinevust täna ja liituge meiega meie teekonnal, et muuta ehituse maastikku kodudega, mis peavad vastu nii aja kui ka looduse proovile. Ehitame koos rohelisemat tulevikku.

Kontakt

KONVENTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari L.

Imeline kogemus! Kodu, mille nad ehitasid, on just see, millest oleme alati unistanud!

- Jaanika S.

KONVENTO OÜ tegi meie kodu ehitamise protsessi sujuvaks ja stressivabaks. Soovitan kindlasti!

- Marko P.

Suurepärane töö! Meie kodu on nii vastupidav ja kvaliteetne, tänu KONVENTO OÜ-le.

Kuidas Aeroc plokkide vastupidavus ja tugevus muudavad need atraktiivseks?

Aeroci plokid, tuntud ka kui autoklaavitud poorbetoonplokid (AAC), on kõrge jõudlusega ehitusmaterjal, mis pakub unikaalset kombinatsiooni tugevusest, kergusest ja isolatsiooni omadustest. Need on valmistatud looduslikest toorainetest ja nende betooni sisse viidud õhutaskud annavad tulemuseks poorse struktuuri, mis on korraga tugev ja kerge. Võrreldes traditsiooniliste ehitusmaterjalidega nagu savitellised või betoonplokid, paistavad Aeroci plokid silma oma täiustatud omaduste poolest, mis vastavad kaasaegse ehituse vajadustele. Nende kerge kaal vähendab vundamendi koormust ja nende

Dropdown

kõik artiklid

Kas Aeroci kasutamine ehituses on vastus jätkusuutlikkuse väljakutsetele?

Aeroc, mis on ehitustööstuses tipptasemel materjal, muudab radikaalselt meie mõtteviisi kodude ehitamisest. Tuntud oma kerge, kuid tugeva omaduste poolest, on A
ssb.ee
Aeroc, mis on ehitustööstuses tipptasemel materjal, muudab radikaalselt meie mõtteviisi kodude ehitamisest. Tuntud oma kerge, kuid tugeva omaduste poolest, on Aeroc autoklaavitud poorbetoon (AAC), mis pakub erakordset soojusisolatsiooni ja tulekindlust, muutes selle jätkusuutliku ehituse jaoks ideaalseks valikuks. Jätkusuutlik eluviis ei ole enam nišihuvi; see on meie planeedi tuleviku jaoks vajalikkus. Kliimamuutuste ja ressursside ammendumise väljakutsetega silmitsi seistes muutub jätkusuutlike praktikate omaksvõtt meie elu igas aspektis, sealhulgas kus ja kuidas me elame, ülioluliseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.