Rohkema info nägemiseks:

LUBTEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme määrdeainete esindamisega ning pakub laia valikut kvaliteetseid ja innovatiivseid lahendusi merendussektori, tööstus- ja veoautode ning sõiduautode määrdeainete vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

LUBTEC OÜ on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mis on ametlik Chevron Texaco brändi õlide ja määrdeainete maaletooja Eestis ja Lätis. Ettevõte on spetsialiseerunud mitmesuguste õlide ja määrdeainete tarnimisele ning pakub kõrgekvaliteedilisi Texaco tooteid paljudele erinevatele sektoritele, sealhulgas merendusele, tööstusele, veoautodele, traktoritele, sõiduautodele, mootorratastele ja ATV-dele.

Üks kõige olulisemaid tegureid, mis eristab LUBTEC OÜ-d teistest ettevõtetest, on nende tihe koostöö Chevron Texaco brändiga. See annab neile võimaluse pakkuda klientidele laia valikut usaldusväärseid ja maailmatasemel Texaco määrdeaineid. Ettevõtte asutaja, Jaanus Lember, kellel on üle 25-aastane kogemus määrdeainete valdkonnas, on isiklikult kaasatud ettevõtte igapäevasesse tegevusse, tagades kõrge teenusekvaliteedi ja tehnilise toe.

LUBTEC OÜ meeskonnas on spetsialiste erinevatest valdkondadest, sealhulgas tehnilise ja keemia eriharidusega määrdeainete insener, mitu müügispetsialisti, pühendunud logistikajuht ning kogemustega autojuhid. Neil on olemas määrdeainete laod, mahutipark, paakauto, õlipumbad ja kõik muu vajalik määrdeainete tõhusaks tarnimiseks ja laevade punkerdamiseks. Nad on valmis pakkuma laia valikut määrdeaineid, sealhulgas mootoriõlid, hüdroõlid, transmissiooniõlid, jahutusvedelikud, piduri- ja roolivõimendiõlid ning määrded.

LUBTEC OÜ-l on mitmeid suuri lepingulisi kliente, sealhulgas Tallink Grupp AS, Enefit Kaevandused AS ja Viking Line Abp. Ettevõte on tarninud määrdeaineid ka teistesse riikidesse, nagu Singapur, Kanada ja Austraalia. Selle rahvusvaheline kogemus ja pikaajaline koostöö tunnustatud ettevõtetega tõestavad nende usaldusväärsust ja professionaalsust.

Üks LUBTEC OÜ seni suurimaid saavutusi on olnud Tallink Grupp ASi kiirlaeva MEGASTAR esmatäitmine määrdeainetega 2017. aastal. See näitab ettevõtte suutlikkust täita suuri ja ulatuslikke määrdeaine tarnimise projekte ning pakkuda oma klientidele kõrgekvaliteedilisi Texaco määrdeaineid.

LUBTEC OÜ meeskond on pühendunud oma klientidele parima teeninduse pakkumisele ning usaldusväärsuse ja professionaalsuse tagamisele. Ettevõte järgib kõiki rahvusvahelisi standardeid ja merenduse nõudeid ning pakub tehnilist tuge ja õli analüüsi vastavalt vajadusele. Nende pakutavate Texaco määrdeainete valik on tuntud ja usaldusväärne kogu maailmas ning saadaval õiglase ja konkurentsivõimelise hinnaga. LUBTEC OÜ on valmis teenindama kliente nii maismaal kui ka merel ning on rõõmsad võimaluse üle tõestada end teie partnerina.
 
Kokkuvõttes võib öelda, et LUBTEC OÜ on kindel valik, kui otsite usaldusväärset partnerit määrdeainete tarnimisel. Nende lai valik kvaliteetseid Texaco määrdeaineid ja kogemustega meeskond tagavad, et klientide vajadusi rahuldatakse professionaalselt ja tõhusalt. Võtke ühendust LUBTEC OÜ-ga, et leida parim lahendus oma määrdeainete vajadusteks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

LUBTEC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari V.

Kõrgtasemel tooted, mis vastavad täielikult minu vajadustele.

- Koit L.

Suurepärased määrdeained mõistliku hinnaga. Soovitan LUBTEC-i.

- Martin H.

Mul on olnud suurepärane kogemus LUBTEC-i määrdeainetega.

LUBTEC OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühingu tegevusalaks aruandeaastal oli keemiatoodete hulgimüük ja vahendamine. Müügitulu oli 6 186 231 eurot. COVID-19 on majandustegevusele pigem positiivselt mõjunud, muutunud on ostjate tegevusvaldkond - kruiiside vähenemisel on suurenenud kaubavedu. Seoses sõjalise olukorraga Ukrainas on sanktsioonide mõju tulemusel tõusnud märkimisväärselt müüdavate toodete turuhinnad, pikenevad tarneajad ja mingis osas jaotuvad ümber klientide ostumahud - Venemaa omanikega laevandusfirmade ostud vähenevad ja mitte Venemaa omanike ringiga laevandusfirmade ostumahud suurenevad. Kauplemine käib EUR ja

Dropdown

kõik artiklid

Merendussektori määrdeained: Tänapäeva merendussektori kõrged nõuded

Merendussektor on dünaamiline ja pidevalt muutuv keskkond. Laevad peavad töötama maksimaalse efektiivsuse ja ohutuse tagamiseks, ning selleks on hädavajalik kas
ssb.ee
Merendussektor on dünaamiline ja pidevalt muutuv keskkond. Laevad peavad töötama maksimaalse efektiivsuse ja ohutuse tagamiseks, ning selleks on hädavajalik kasutada kvaliteetseid määrdeaineid. LUBTEC OÜ pakub laia valikut Chevron Texaco määrdeaineid merendussektorile, mis vastavad kõrgetele kvaliteedi- ja jõudlusstandarditele. Motoorõlid, sünteetilised kompressorõlid, korrosioonivastased inhibiitorid - meie tootevalik hõlmab kogu määrdeainete nimistut, mida merendussektor vajab. Oleme uhked selle üle, et meie ettevõte on Chevron Texaco ametlik esindaja Eestis ja Lätis ning saame pakkuda oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.