Rohkema info nägemiseks:

IMPACTIC OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tee oma ettevõtte äriprotsessid kiiremaks ja efektiivsemaks EST-POS OÜ tarkvaralahendustega

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite innovaatilist ja kõikehõlmavat lahendust, mis kataks teie ettevõtte kõik vajadused alates analüüsist kuni erilahenduste loomiseni? Impactic on teie usaldusväärne partner Eestis, pakkudes esmaklassilisi ERP lahendusi ning internetipõhiseid müügikanaleid, kasutades Odoo kuldpartnerina parimat avatud arhitektuuriga tarkvara.

Impactic on üle 10 aasta olnud tarkvaraarenduse valdkonnas, pakkudes kohandatud Odoo lahendusi, mis sobivad ideaalselt igas suuruses ettevõtetele. Meie eksperdid viivad läbi põhjaliku analüüsi, et kohandada Odoo baasmooduleid vastavalt teie ettevõtte vajadustele. Lisaks pakume ka spetsiaalseid lisaarendusi, et tagada teie süsteemi täielik funktsionaalsus.

Internetipõhiste müügikanalite arendamine on meie kirg. Impactic loob teie ettevõttele ainulaadse online-kogemuse, mis tõmbab ligi uusi kliente ja suurendab müüki. Meie spetsialistid kujundavad ja arendavad dünaamilisi veebilehti ning e-poe platvorme, kasutades Odoo võimalusi maksimaalselt ära.

Impactic pakub turundustehnoloogia lahendusi, mis aitavad teil jõuda õige sihtrühmani. Meie turundusekspertide meisterlikkus ja Odoo analüütilised tööriistad aitavad optimeerida teie turundusstrateegiat, suurendades seeläbi teie ettevõtte nähtavust ja tõstes müüki.

Impactic aitab teil hallata tooteinfot efektiivselt, tagades selle täpsuse ja kättesaadavuse kõigis süsteemides. Kasutades Odoo paindlikkust, integreerime tooteinfo halduse süsteemi teie ERP platvormiga, tagades sujuva andmevahetuse kõikide osapoolte vahel.

Meie ekspertide meisterlikkus middleware lahendustes võimaldab teil erinevaid tarkvararakendusi tõhusalt ühendada, tagades sujuva infovahetuse ettevõtte eri osakondade vahel. See suurendab teie ettevõtte efektiivsust ja kiirendab otsustusprotsesse.

Impactic arendab kohandatud lahendusi vastavalt teie unikaalsetele nõudmistele. Kasutades Odoo avatud arhitektuuri, loome erilahendusi, mis vastavad täpselt teie ettevõtte vajadustele, olgu selleks siis keerukad aruandlusvahendid või muud spetsiifilised süsteemid.

Impactic ja Odoo pakuvad teile võimalust muuta teie ettevõtte protsessid efektiivsemaks ja suurendada teie konkurentsieelist. Oleme siin, et viia teie ettevõte järgmisele tasemele - teeme teie ettevõtte paberivabaks ja avame uued müügikanalid internetis!

Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas saame aidata teil saavutada maksimaalseid tulemusi oma ettevõtte arengus!

KONTAKT

IMPACTIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis L.

Impactic muutis meie äriprotsessid efektiivsemaks! Nad olid professionaalsed ja kohandasid Odoo süsteemi täpselt meie vajadustele.

- Martin T.

Suurepärane meeskond! Impactic aitas meil e-kaubandust laiendada, tagades sujuva ostukogemuse ja parema klienditeeninduse.

- Kristiina M.

Impactic oli usaldusväärne partner meie ERP projekti juures. Nende tehniline pädevus ja kiirus olid muljetavaldavad.

IMPACTIC OÜ tegevusaruanne 2022

Impactic OÜ (Est-Pos OÜ) jaoks oli 2022 aasta märkimisväärne, kuid mitte ainult märkimisväärne, vaid ka oluline verstapost ettevõtte ajaloos. Ettevõte oli pidevas kasvus kuust-kuusse, mis näitab ettevõtte pühendumust ja pidevat arengut. Aasta lõikes oli kasv lineaarne, mis on tervislik ettevõtte sisekliimale ja üldisele heaolule. See tähendab, et kasv ei olnud mitte ainult püsiv, vaid ka jätkusuutlik, mis on oluline ettevõtte pikaajalise edu tagamiseks. Tänu sellele suudetakse hoida kõrget taset kliendi rahulolus hoolimata pidevast ettevõtte sisesest arengust. See näitab, et ettevõte on

Dropdown

kõik artiklid

Mis on ODOO?

Kas otsite ärilahendust, mis on palju enamat kui lihtsalt majandustarkvara või raamatupidamiseks mõeldud arvekeskkond? Tutvustame teile Odoo\'t - Belgias alguse
ssb.ee
Kas otsite ärilahendust, mis on palju enamat kui lihtsalt majandustarkvara või raamatupidamiseks mõeldud arvekeskkond? Tutvustame teile Odoo\'t - Belgias alguse saanud, kuid nüüdseks üle maailma levinud äriinfosüsteemi, mis on oma mitmekülgsuse ja paindlikkusega kõigist teistest eristuv. Odoo on rohkem kui lihtsalt tarkvara - see on terviklik lahendus, mis katteb kogu ettevõtte äriprotsessid. Tänu mitmetele moodulitele on võimalik luua täpselt selline süsteem, mida teie ettevõte vajab. See sobib suurepäraselt nii kaubandusettevõtetele, tootmisettevõtetele kui ka teenusepakkujatele.  Odoo

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.