Rohkema info nägemiseks:

JOONMEEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 479; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta JOONMEEDIA OÜ kohta arvamuslugu!"

JOONMEEDIA OÜ hetkeolukord

Juba 479 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Joonmeedia OÜ registreeriti äriregistris 11.01.2013.a ja on loonud selle 10+ aasta jooksul mitmekülgseid visuaalseid teoseid, ja rikastanud sündmusi ning muutnud keerukat infot arusaadavamaks.

Joonmeedia OÜ jätkab ka 2024 aastal visuaalsete lahenduste pakkumist, keskendudes animeeritud selgitavatele infovideodele, sündmuste visuaalsetele kokkuvõtetele, graafilisele disainile, infograafikale, veebiseminaride visualiseerimisele, visualiseerimise koolitustele ja ainulaadsetele raamatu- ning videoprojektidele, mis aitab ajalugu selgitada. Oleme pühendunud klientide ootuste ületamisele, muutes keerulise info atraktiivseks ja arusaadavaks. Meie eesmärk on pakkuda klientidele unikaalseid ja meeldejäävaid lahendusi, ületades ootusi kunstilise loovuse ja professionaalse koostööprotsessiga.

Tanel Rannala

Joonmeedia – meeldejäävamad ja huvitavamad visuaalsed lahendused! joonmeedia@gmail.com +3725069934 http://www.joonmeedia.ee/ https://www.facebook.com/joonmeedia

JOONMEEDIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.