Rohkema info nägemiseks:

IMBREX EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv ehitusettevõte Eestis, kes spetsialiseerub mitmekülgsete ehitusteenuste pakkumisele eraisikutele, äriühingutele ja riigiettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes pakub kõrgekvaliteedilist teenust ja on pühendunud klientidele, siis Imbrex Ehitus on õige valik. Oleme Eesti juhtiv ehitusettevõte, kes on keskendunud mitmekülgsete ehitusteenuste pakkumisele, olgu tegemist väikeste maalritööde või suuremahuliste ehitusprojektidega.

Meie missiooniks on täita Eesti ehitusturul tühimikku, pakkudes kvaliteetset teenust ja suurepärast klientide rahulolu. Oleme pühendunud olema parim juhtiv ehitusettevõte Eestis, kusjuures meie visiooniks on olla klientidele usaldusväärseks partneriks, kes suudab täita nende kõige keerulisemadki ehitussoovid.

Imbrex Ehitus pakub mitmesuguseid ehitusteenuseid, alustades väiksematest remondi- ja viimistlustöödest ning lõpetades erilahendustega parketi paigaldamise ja karniiside ehitamisega. Meie spetsialistid omavad rikkalikku kogemust erinevates ehitusvaldkondades ning tagavad alati tipptasemel töö.

Kvaliteetne renoveerimisteenus alates väiksematest muudatustest kuni täieliku ümberehituseni. Kogu protsessi juhtimine alates vundamendist kuni võtmeteni, tagades vastupidavad ja ilusad kodud. Kipslagede ehitamine, erilahendustega plaatimine, maalritööd ja ainulaadne parketitöö – kõik vastavalt teie soovile ja visioonile. Ühendame teie disainimõtteid meie professionaalsete oskustega, et luua ainulaadsed ja stiilsed lahendused.

Meie ettevõtte edu saladus peitub mitte ainult meie tehnilistes oskustes, vaid ka suhetes meie klientidega. Usalduslik koostöö on meie töö alustala. Lisaks pakume alati ajakohaseid ja kvaliteetseid materjale ning teenuseid, mis tagavad teie ehitise pikaajalise püsivuse ja vastupidavuse.

Kui olete otsimas kogenud ja professionaalset ehituspartnerit, kes suudab teie unistused ellu viia, siis pöörduge Imbrex Ehituse poole. Oleme siin, et muuta teie ehitusprojektid reaalsuseks, olgu tegemist väikese renoveerimistööga või suure ehitusprojektiga.

Kui soovite rohkem teada meie teenuste kohta või alustada oma ehitusprojekti, võtke julgelt meiega ühendust. Oleme valmis kuulama teie ideid ja soove ning leidma teie projektile parima lahenduse. Usaldage Imbrex Ehituse kogemust ja professionaalsust ning laske meil aidata teil luua unikaalne ja vastupidav ehituslahendus, mis vastab täpselt teie vajadustele ja ootustele.

Võtke meiega ühendust ja koos teeme teie ehitusunelmatest tõelisuse!

KONTAKT

IMBREX EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle P.

Kvaliteetne ehitusteenus. Soovitan.

- Oliver T.

Nad ehitasid meie maja projektist kuni lõppviimistluseni. Hea töö!

- Inna A.

Kvaliteetne töö ja hea meeskond., Soovitan

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

IMBREX EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Imbrex Ehitus, mis on tuntud oma kvaliteetse ehitusteenuse poolest, alustas oma majandustegevust 31. jaanuaril 2013. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele parimat teenust ja kvaliteeti. 2022. aastal saavutas OÜ Imbrex Ehitus märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 509 932 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid lühikest aega. Müügitulu saavutamisel mängis olulist rolli ettevõtte pühendumus kvaliteedile ja klientide rahulolule. Huvitav on märkida, et OÜ Imbrex Ehituse müügitulust moodustas 100% teenuste

Dropdown

kõik artiklid

Hoonete renoveerimistööd - Anna oma hoonele uus elu

Hoonete renoveerimistööd on vajalikud just vanematel hoonetel ja objektidel, mis on ehitatud aastakümneid tagasi. Kuna ehituskvaliteet ning materjalid on pideva
ssb.ee
Hoonete renoveerimistööd on vajalikud just vanematel hoonetel ja objektidel, mis on ehitatud aastakümneid tagasi. Kuna ehituskvaliteet ning materjalid on pidevas arengus, võimaldab tänapäevane tehnoloogia ehitada jätkusuutlikumaid ja energiasäästlikumaid hooneid. Lisaks muudavad hoonete renoveerimistööd vanad majad kaasaegsemaks, läbimõeldumaks ning ka turvalisemaks. Sellest tulenevalt tasub iganenud hooned spetsialisti pilguga üle vaadata ning renoveerimisvajadust hinnata.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.