Rohkema info nägemiseks:

ROADPLAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3666; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROADPLAN OÜ kohta arvamuslugu!"

ROADPLAN OÜ hetkeolukord

Juba 3666 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Roadplan OÜ 2013 aasta märtsis asutatud erakapitalil põhinev osaühing. Ettevõtte põhitegevusaladeks on teede ja tänavate projekteerimine ja projekteerimistööde projektijuhtimine ja peaprojekteerimine, teedeehituslike projektide ekspertiis, liiklusohutusauditite koostamine, maastikuarhitektuursed projektid, tehnovõrkude projekteerimine.

Ettevõtte omanikud on erialase haridusega spetsialistid, kes ka ise töödes ja tegemistes aktiivselt kaasa löövad. Tänu sellele on ka iga meie meeskonnaliige hoolikalt välja valitud pidades silmas, et lahendustele, kvaliteedile ja tulemustele orienteeritud mõtteviis oleks loomuomane ning sõna innovatsioon lööks silmad särama.

Roadplan’i tiimis on võimekad inimesed ja oma ala eksperdid. Meie inimesed ise ütlevad, et meil on tore, mõistev ja abivalmis seltskond, mistõttu koos leitakse lahendus igale olukorrale. Kõik see kokku loob mõnusa sisekliima töötamiseks.

Kokkuvõte möödunud aastast 2023 aasta oli Roadplan OÜ jaoks üheteistkümnes tegevusaasta. 2023 jätkus Eestis majanduse jahenemine ja see avaldas meie tulemustele märkimisväärset mõju. Ettevõttel langes käive ja kasumlikkus. 100% käibest oli Eestist.

Roadplan OÜ eelmise aasta teedrajavad saavutused olid: n Roadplan 10 tähistamine Amsterdamis ja kohalike ettevõtete külastamine.

n Jätkasime erialaste artiklite välja andmist sotsiaalmeedias ja meie kodulehel.

n Lõime uue positsiooni- CAD/BIM juht.

n Transpordiameti esimese Allianss hanke võit. Tööks on Sindi-Lodja silla projekteerimine ja ehitamine koos juurdepääsuteedega.

n Seni suurima Transpordiameti väärtuspõhise hanke võit. Koostame riigitee 4 Tallinn-

Pärnu-Ikla (E67) km 41,9-62,3 Kernu - Päädeva lõigu eelprojekti.

Märkimisväärsemad projekteerimistööd: n Riigitee 8 Tallinn-Paldiski km 11,0-14,0 Tähetorni-Harku lõigu ja Harku eritasandilise ristmiku põhiprojekti koostamine n Ülemiste raudteejaama tunnelite 1a, 2, 3 ja 5 ehitusprojekt n Riigitee 1 (E20) Tallinn–Narva km 187,3–209,7 Sillamäe–Narva teelõigu eelprojekti koostamine n Riigitee 4 Tallinn-Pärnu-Ikla (E67) km 41,9-62,3 Kernu - Päädeva lõigu eelprojekti

Möödunud aasta investeeringud 2023 aastal soetati sülearvuteid, lauaarvuteid, uut kontorimööblit, programme.

Roadplan OÜ toetas: n BIMsummit n TalTech tudengid

Finantsnäitajad 2023 2022

Käibe kasv(%) 1,86 66,2

Kasumi kasv(%) 20,58 39,97

Puhasrentaablus(%) 15,3 12,8

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja(kordades) 3,5 3,4

ROA(%) 53,9 43,6

ROE(%) 79,6 59,8

Eesmärgid ja tegevused järgmiseks aastaks.

Järgmiseks, 2024 aastaks planeerime mõningast käibekasvu, soovime suurendada püsiklientide arvu ja kliendibaasi ning kasvatada kasumit. Kavas on juurde võtta tööle võimekaid inimesi ja tugevdada teenuseid. Eesmärk on kindlustada positsioon turul, kui kvaliteetse ja läbipaistva teenuse pakkuja ning olla valdkonna teerajajaks Eestis!

ROADPLAN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.