Rohkema info nägemiseks:

PINNASEUURINGUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pinnaseuuringud OÜ põhiliseks tegevusvaldkonnaks on ehitusgeoloogilised / geotehnilised pinnaseuuringud hoonete ja rajatiste projekteerimiseks, ehitamiseks ning rekonstrueerimiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Keskendudes ehitusgeoloogilistele ja geotehnilistele pinnaseuuringutele, oleme teie usaldusväärne partner tugeva tuleviku aluse rajamisel.

Meie ekspertiis geoloogilistes (geotehnilistes) uuringutes on meie teenuste nurgakiviks. Kasutame mitmesuguseid uurimismeetodeid nagu puurimine, läbistamine, proovide laboratoorne analüüs ja kohapealne pinnase testimine, et koguda olulist andmestikku teie ehitusprojektide jaoks. Olgu tegemist projekteerimise, ehitamise või rekonstrueerimisega, meie detailne analüüs pakub teadmisi, mis on vajalikud stabiilsuse ja pikaealisuse tagamiseks.

Mõistes geotehnilise kontrolli tähtsust, pakume valvsat järelevalvet pinnasetööde ja vundamendi ehituse ajal. See ennetav lähenemine aitab vältida kulusid nõudvaid vigu, mis võivad ilmneda hiljem hoone eluea jooksul, lõppkokkuvõttes parandades teie ehitise kvaliteeti ja vastupidavust.

Muretsete keskkonnamõju pärast? Meie reostusuuringute teenused on siin, et määrata pinnase ja põhjavee saastatuse taset, pakkudes meelerahu ja tagades vastavuse keskkonnanõuetele.

 Võtke meiega ühendust täna aadressil rauno@pinnaseuuringud.ee või helistage meile numbril +372 521 7940, et arutada, kuidas saame teie geotehnilistes vajadustes abiks olla!

PINNASEUURINGUD OÜ kontaktid

PINNASEUURINGUD OÜ tegevusaruanne 2022

Pinnaseuuringud OÜ alustas tegevust mais 2022. aastal. Põhiliseks tegevusalaks on ehitusgeoloogiliste uuringute tegemine. Vähemal määral puurteenuse pakkumine maavara uuringutega tegelevatele ettevõtetele. Aruande perioodil moodustasid põhiosa töödest ehitusgeoloogilised uuringud, mille raames tehti uuringuid eramute, tootmishoonete kui ka teede ja muude liinirajatiste projekteerimiseks. Lõppenud aruandeperioodil õnnestus ennast alustava ettevõttena tutvustada klientidele, mille tulemusena on tekkinud kliendibaas, mida soovitakse laiendada järgneval majandusaastal. Ettevõttes töötab hetkel

Dropdown

kõik artiklid

Ehituse alustala: miks on geotehnilised uuringud ehituses olulised?

Geotehniline inseneriteadus on tsiviilehituse haru, mis tegeleb maamaterjalide käitumisega. See hõlmab mulla- ja kaljumehaanika uurimist ning nende põhimõtete r
ssb.ee
Geotehniline inseneriteadus on tsiviilehituse haru, mis tegeleb maamaterjalide käitumisega. See hõlmab mulla- ja kaljumehaanika uurimist ning nende põhimõtete rakendamist vundamentide, nõlvade, tugistruktuuride ja teiste süsteemide projekteerimisel ja ehitamisel, mis on valmistatud mullast või kaljust või toetuvad neile. Geotehnilised uuringud on mis tahes ehitusprojekti jaoks kriitilise tähtsusega, kuna need annavad olulist teavet maapinna tingimuste kohta. Need uuringud aitavad määrata ehitusplatsi sobivust, vundamendi ja teiste konstruktsioonielementide projekteerimist ning hinnata

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.