Rohkema info nägemiseks:

PREMIUM PERFORMANCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hooldame ja pakume varuosasid nii Euroopa autodele kui ka Ameerika autodele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on meie suurim vara. Oleme kogenud, ent alati uuendusmeelsed professionaalid, kes võtavad oma tööd tõsiselt. Iga meeskonnaliige on pühendunud klientide autode heaolu tagamisele ning omab pikaajalist kogemust sõidu- ja pakiautode remondi ja hoolduse valdkonnas. Lisaks sellele jälgime hoolikalt autotööstuse uusimaid arenguid ja tehnoloogilisi uuendusi, et olla alati sammu võrra ees.

Meie tegevusvaldkonnad

Oleme spetsialiseerunud mitmetele tegevusvaldkondadele, et tagada teie sõidu- ja pakiautode parim võimalik seisukord. Need hõlmavad järgmist:

Sõidu- ja pakiautode remont & hooldus: Hoolitseme selle eest, et teie sõiduk sõidaks alati suurepäraselt ja oleks turvaline.

Sõidu- ja pakiautode varuosad: Pakume laia valikut kvaliteetseid varuosi, mis aitavad teie autol säilitada tipptasemel jõudluse.

Elektritööd: Oleme eksperdid elektritööde alal, mis tagavad teie sõiduki elektrisüsteemi korraliku toimimise.

Veermiku tööd ja 3D sillastend: Hoiame teie auto sõidumugavust ja ohutust silmas pidades veermikku tippvormis.

Hammasrihmade vahetus & mootorite remont: Tagame mootori sujuva töö ja vajadusel teeme põhjaliku mootoriremondi.

Projektiautode- ja mootorite ehitus: Oleme valmis aitama teil oma unistuste autot ehitada või olemasolevat mootorit täiustada.

Tahmafiltrite & EGRi probleemide lahendamine: Tegeleme tahmafiltrite ja EGR-probleemidega, et suurendada teie auto jõudlust ja vähendada keskkonnamõju.

Sõiduautode, pakibusside ja traktorite Chip Tuning: Muudame teie sõidukit tõhusamaks ja võimsamaks, parandades samal ajal kütusesäästlikkust.

Kliendi / autopõhine andmebaas hooldusajalooga: Hoiame põhjalikku andmebaasi teie auto hooldusajalooga, et tagada igakülgne ja läbipaistev teenindus.

Meie eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilist autoteenindust, mis vastab teie vajadustele ja ootustele. Olgu tegemist igapäevase hooldusega või suurema remondiga, saate alati loota meie meeskonna kogemusele ja pühendumusele. Tulege meiega ühendust võtma ja andke meile võimalus teie sõidu- ja pakiauto eest hoolitseda ning selle parim võimalik seisukord tagada.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

PREMIUM PERFORMANCE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Teenindus on väga kiire ja kvaliteetne, alati jääme väga rahule.

- Mari T.

KKlienditeenindus oli väga hea ja abivalmis ning remont tehti kiirelt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PREMIUM PERFORMANCE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Premium Performance on Eesti ettevõte, mis asutati 2013. aasta mais. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud mootorsõidukite hoolduse ja remondi pakkumisele, samuti mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüügile. Lisaks sellele on ettevõte laiendanud oma tegevusvaldkonda, pakkudes nüüd ka rasketehnika transporti. See on valdkond, mis on viimastel aastatel märkimisväärselt arenenud ja mida ettevõte plaanib veelgi edasi arendada. OÜ Premium Performance on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteedile ja kliendirahulolule. Ettevõte on pidevalt investeerinud oma töötajate koolitamisse ja

Dropdown

kõik artiklid

Ehitame ja hooldame USA projekti autosid Tartus - PREMIUM PERFORMANCE OÜ

Ehitame ja hooldame USA autode projekti autosid meie Tartu töökojas. Premium Performance projektiautode osakond tegeleb erinevate projektiautode valdkondadega,
ssb.ee
Ehitame ja hooldame USA autode projekti autosid meie Tartu töökojas. Premium Performance projektiautode osakond tegeleb erinevate projektiautode valdkondadega, mida kokkuvõtlikult saab jagada mitmesse gruppi: Mootorite kapitaalremont Mootorite projektiehitus Autode ehitamine/taastamine Omame USAs mitmeid nimekaid koostöö partnereid, läbi kellede saame pakkuda kvaliteetseid ja tihtipeale selliseid osasid, mida enam ammu tootmises pole. Seda just vanemate projektiautode puhul. Projektidega saate tutvuda SIIN !

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.