Rohkema info nägemiseks:

KORE INVEST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kore Invest OÜ on tootmisettevõte, mille peamiseks toodanguks on ehituslikud teraskonstruktsioonid, trepid, piirded, platvormid ja roostevabast terasest tooted.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kore Invest OÜ on Eestis juurtega kohalik tootmisettevõte, kelle peamine fookus on kvaliteetsed ehituslikud teraskonstruktsioonid, trepid, piirded, platvormid ja roostevabast terasest tooted. Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele teenustele alates tootmisest kuni paigalduseni, tagades Teie ehitusprojektidele tugeva aluse ja vastupidavad lahendused.

Meie tootmisbaas, mis asub Türil, Järvamaal, on varustatud tipptasemel seadmetega, mis võimaldavad meil pakkuda mitmesuguseid teenuseid vastavalt Teie vajadustele:

Meie kogenud meeskond teostab täpseid plasmalõikus- ja laserlõikusteenuseid, võimaldades lõigata lehtmaterjali paksusega kuni 40 mm plasmalõikuses ja 25 mm laserlõikuses.

Suudame saagida torusid läbimõõduga kuni 500 mm ning pakume erinevaid keevitusmeetodeid, sealhulgas MIG/MAG, TIG ja elektroodkeevitust, tagades tugevad ja vastupidavad ühendused.

Valdame lehtmaterjali valtsimist paksusega kuni 8 mm ja lehe laiusega kuni 2000 mm. Samuti painutame lehte paksusega kuni 10 mm ja pikkusega kuni 3000 mm, võimaldades luua mitmekülgseid kujundeid vastavalt Teie vajadustele.

Torupainutus on meie tugevus, kus suudame painutada ümartorusid diameetriga kuni 60 mm ja nelikanttorusid kuni 60 x 60 mm. Lisaks pakume liivapritsi teenust, kus suudame detailidele anda ideaalse viimistluse.

Meie liivapritsi kambris on võimalik töödelda detaile laiusega kuni 3,7 m ja pikkusega kuni 16 m. Seejärel viime läbi tööstusliku värvimise vedelvärvidega, tagades vastupidava ja esteetilise viimistluse.

Lisaks tipptasemel tootmisele pakume ka professionaalset paigaldusteenust. Meie kogenud meeskond tagab, et kõik meie valmistatud tooted paigaldatakse täpselt ja vastavalt kehtivatele standarditele, tagades Teie projekti sujuva kulgemise.

Oleme uhked oma sertifitseeritud kvaliteedi üle vastavalt EN 1090-1:2009+A1:2001 ja NE ISO 3834-3:2005 standarditele ning vastame teostusklassile EXC2. See tähendab, et saate meilt mitte ainult kõrgekvaliteedilisi tooteid, vaid ka kindlustunde, et need vastavad kõrgeimatele standarditele.

Olenemata sellest, kas vajate keerukaid teraskonstruktsioone, treppe, piirdeid, platvorme või muid ehituslikke lahendusi, oleme siin, et Teid aidata. Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos Teie projektile parima lahenduse. Kore Invest OÜ - Teie usaldusväärne partner ehitusmaailmas!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

KORE INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari O.

Nende täpsus ja professionaalsus on hämmastav. Soovitan soojalt!

- Jaan E.

Suurepärased trepid ja platvormid! Kore Invest OÜ meeskond tegi imet meie ehitusprojektiga.

- Mart B.

Nende oskuslikud teraskonstruktsioonid on meie ehitise alustala. Tänan teid suurepärase töö eest!

KORE INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kore Invest, mis asutati 22. mail 2013, on äriühing, mis on spetsialiseerunud insener-tehniliste lahenduste projekteerimisele ja metalltoodete valmistamisele. Selle ettevõtte tegevus on aastate jooksul olnud märkimisväärne, kuid 2022. aasta tõi kaasa eriti silmapaistvad tulemused.2022. aastal suutis OÜ Kore Invest kasvatada nii oma käivet kui ka kasumit. See oli märkimisväärne saavutus, arvestades, et 2021. aastat iseloomustasid kaootilised hinnatõusud, mis said alguse juba 2020. aastal ja olid enamasti põhjustatud muutustest tarneahelates. Kuid 2022. aastal mõjutasid käivet peamiste

Dropdown

kõik artiklid

Miks on roostevaba teras nii eelistatud materjal?

Roostevaba teras - see on rohkem kui lihtsalt materjal. See on väljendusrikas elustiil, mis toob teie ehitisele ajatu elegantsi ja vastupidavust. Kore Invest OÜ
ssb.ee
Roostevaba teras - see on rohkem kui lihtsalt materjal. See on väljendusrikas elustiil, mis toob teie ehitisele ajatu elegantsi ja vastupidavust. Kore Invest OÜ, olles silmapaistev liider ehitustööstuses, on pühendunud pakkuma laia valikut kvaliteetseid roostevabast terasest tooteid, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid maitseid. Roostevabast terasest tooted ei ole mitte ainult visuaalselt kaunid, vaid ka uskumatult vastupidavad. Kore Invest OÜ meisterdatud piirded, platvormid ja trepid on loodud kestma aastakümneid, vastu seistes nii aja kui ka ilmastiku mõjudele. See tähendab, et teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.