Rohkema info nägemiseks:

KARUSAARE MAHETALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 552; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KARUSAARE MAHETALU OÜ kohta arvamuslugu!"

KARUSAARE MAHETALU OÜ hetkeolukord

Juba 552 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Karusaare Mahetalu Osaühing on asutatud 24.05.2013 aastal. 2014. aastal alustati ettevõtte maadega üleminekut mahepõllumajandusele ning 2015. aastal on talus peetavad loomad ja linnud mahepidamisel. Esimestel tegevusaastatel otsiti sobivaid müügilkohti ning tegeleti enese reklaamimisega. Karusaare Mahetalu

Osaühing sai esimestel tegutsemisaastatel väga palju positiivset tagasisidet oma klientidelt.

2019 aastal alustati mahebroileri kasvatusega ja 2021 mahekalkunikasvatusega ja lehtsalati kasvatusega. 2020 alustati oma tapamaja-lihalõikushoone rajamisega. Riskide hajutamiseks kasvatatakse talus endiselt maasikaid ja ka mitmeid köögivilju nt ube, herneid, kurke,tomateid, ja maitsetaimi.

Ettevõttel on kogunenud aastatega oma kliendipagas, kes ostab kaupa otse talust ja kellele viiakse kaup otse koju. Kalkunite kasvatusega tegi ettevõte algust

Saaregurmee OÜ ettepanekul, kes on ka peamine koostööpartner.

Juhatuse liige on ise igapäevaselt seotud ettevõtte tegemistega ja on otsustanud, et töötasu talle ei maksta vaid eduka majanusaasta korral makstakse dividende.

Kiirematel aegadel palgatakse abitööjõudu. Juhatus kinnitab, et Karusaare Mahetalu Osaühing on jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

KARUSAARE MAHETALU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.