Rohkema info nägemiseks:

MEENEIDIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 117; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MEENEIDIS OÜ kohta arvamuslugu!"

MEENEIDIS OÜ hetkeolukord

Juba 117 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Meeneidis asutati 2.juulil 2013. Ettevõtte põhitegevusalaks on mesindus. Esimesed 2 mesilasperet õnnestus hankida septembris 2013 ja seetõttu esimesel tegutsemisaastal toodangut ei saadud. 2014. aasta suvel suurendati mesilasperede arvu viieni ja saadi ka esimene meesaak. 2014. aastal osteti põhilised mee tootmiseks vajalikud seadmed, tarud ja muu inventar. 2015. aastal hangiti juurde mee tootmiseks vajalikke seadmeid ja suurendati mesilasperede arvu. 2015. aastal alustati ka kõrvaltegevusala - aianduse, arendamisega. Hangiti kasvuhoone ja alustati marjade ja puuviljade müügiga.2016. aastal taotleti ja ka saadi toetust Maaelu arengukava 2014-2020 meetmest 6.3 - Väikeste põllumajandusettevõtete arendamine. Toetuse eest sisustati kasvuhoone, hangiti põllumajandustehnikat ja soetati lisaks 10 mesilasperet. 2017.

aastal õnnestus kasvatada mesilasperede arv 35-ni. Marjakasvatus ebaõnnestus kevadiste öökülmade tõttu (mustsõstrad ei viljunud). Samuti ei olnud edukas õuna- ja pirnikasvatus, sest puud ei õitsenud. Kurgi- ja paprikataimi kahjustas tugevalt kedriklest. 2018. aastal suurendati mesilasperede arvu 12 pere võrra. Aiandussaaduste saak oli ootuspärane. Kuna aasta oli põuane, siis tuli soetada uus veeautomaat. Täiendati ka mesila hooldamiseks vajalikku tehnikat. 2019. a oli meesaak hea ja klientide arv suurenes. Aiandussaaduste poole pealt oli aga järjekordselt kehv aasta (viljapuud ei õitsenud, kevadised öökülmad kahjustasid mustsõstarde õisi, kasvuhoones olid kahjurid). 2020. aastal jätkati tavapärase tegevusega. Mesilasperede arvu suurendati aga seetõttu jäi meesaak kesiseks. Aiandusest saaki ei saadud. Õunapuud kandsid hästi, kuid õunakoi kajhustas 100% viljadest. Mustsõstrad ei viljunud ja kasvuhoones oli kedriklest.

2021. aastal suurendati veelgi mesilasperede arvu. Meesaak oli aga väga kesine ja müüitegevust ei toimunud.

Järgmisel aastal on kavas tegeleda aktiivsemalt turustamisega..2022. aastal oli põud, viljapuud-põõsad saaki ei andnud, meesaak oli kesine.

2023. aastal oli jälle põud, mis hävitas puuvilja- ja marjasaagi aga meesaak oli siiski rahuldav ning müük läks hästi.

Aruandeperioodil ettevõttel palgalisi töötajaid ei olnud, juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Lugupidamisega,

Merle Saaliste juhatuse liige

MEENEIDIS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.