Rohkema info nägemiseks:

RUHA EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme põrandalahenduste ja ehitustöödega juba 10 aastat, pakkudes kvaliteetseid maalritöid, üldehitust, plaatimist ning parketi- ja põrandatöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ruha Ehitus on alates 2013. aastast tegutsenud ettevõte, kellel on rohkem kui 10-aastane kogemus põrandatööde valdkonnas. Oleme uhked selle üle, et oleme spetsialiseerunud põrandalahendustele, mis on muutunud meie trumpässaks, kuid samal ajal pakume ka laia valikut ehitusteenuseid, mis hõlmavad plaatimist, maalri- ja üldehitustöid.

Üheks meie tugevaks koostööpartneriks on Lincona Põrandakeskus, kes varustab meid kvaliteetsete materjalide ja hooldusvahenditega. See tagab meie klientidele parimad võimalikud tulemused ja vastupidavad põrandad.

Pakume mitmekülgseid põrandateenuseid, mis hõlmavad:

  • Laminaat-, laud- ja puitparketi paigaldust: Oleme eksperdid erinevate põrandamaterjalide paigaldamisel, olgu selleks siis laminaat, laudparkett või puitpõrand.

  • Põrandate järeltööd: Teostame põrandate järeltöid, sealhulgas lihvimist, õlitamist ja lakkimist, tagades põrandate pika eluea ja kauni välimuse.

  • Põrandate valamine ja plaatimine: Lisaks traditsioonilistele põrandamaterjalidele tegeleme ka põrandate valamise ja plaatimisega, pakkudes mitmesuguseid disainilahendusi.

  • Linoleumi, PVC ja vaipade liimimine: Meie meeskond on kogenud ka linoleumi, PVC ja vaipade liimimises, mis sobivad suurepäraselt erinevatele põrandapindadele.

  • Terase ehitamine: Loome ka väliterrasse, mis lisavad teie kodu või ärihoonele väärtust ja funktsionaalsust.

Lisaks põrandatöödele teostame ka üldehitust ja maalritöid. Oleme valmis teie projekte ellu viima, olgu need siis suured või väikesed.

Meie rikkalik referentside portfell kajastab meie pühendumust kvaliteetsetele tulemustele ja rahulolevatele klientidele. Oleme valmis jagama teiega meie varasemate projektide näiteid ja klientide tagasisidet.

Kui otsite usaldusväärset partnerit põrandateenuste või ehitustööde jaoks, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme kiired, paindlikud ning alati valmis lahendama keerukaid ja huvitavaid projekte. Kõikide tööde hinnad on kokkuleppelised ja ei sisalda materjali hinda.

Laske Ruha Ehitusel teie ehitus- ja põrandaprojekte ellu viia.

Võtke meiega ühendust ja leiame teilegi sobiva lahenduse!

kontakt

RUHA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

Suurepärane töökvaliteet ja usaldusväärne meeskond!

- Laura S.

Nende plaatimistööd on kunstiteos! Väga rahul!

- Jaak N.

Kiire ja professionaalne teenus, hindan nende pühendumust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RUHA EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Ruha Ehitus on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete remont ning viimistlus. See hõlmab laia valikut teenuseid, alates väikestest parandustöödest kuni suurte renoveerimisprojektideni. Lisaks tegeleb ettevõte ka muu kinnisvara haldusega või haldusega seotud tegevuskuludega, mis võivad hõlmata kõike alates hooldusest ja parandustest kuni rentimise ja müügini. OÜ Ruha Ehitus on registreeritud EMTAK koodiga 41201, mis viitab elamute ja mitteeluhoonete ehitusele.2022. aastal ei teostanud OÜ Ruha Ehitus arengu- ega uurimisväljaminekuid. See on strateegiline otsus,

Dropdown

kõik artiklid

Parkettpõrand - klassikaline ilu ja praktilisus

Kodu põrandakate mängib olulist rolli selle atmosfääris ja üldises välimuses. Üks ajatu valik, mis on alati moes olnud, on parkettpõrand. Parkett on tuntud oma
ssb.ee
Kodu põrandakate mängib olulist rolli selle atmosfääris ja üldises välimuses. Üks ajatu valik, mis on alati moes olnud, on parkettpõrand. Parkett on tuntud oma klassikalise ilu, vastupidavuse ja soojuse poolest ning see on tõeline lemmik nii koduomanike kui ka disainerite seas. Selles artiklis uurime lähemalt parkettpõrandate võlusid ja selle praktilisi eeliseid. Parkettpõrandad on ajatu elegantsi sünonüüm. Nende looduslikud puidutoonid ja tekstuurid lisavad igasse ruumi soojust ja iseloomu. Olenemata sellest, kas otsustate tumeda tamme või heleda vahtra parketi kasuks, annab see teie kodule

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.