Rohkema info nägemiseks:

HEPTA GROUP ENERGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Arendame ja pakume taastuvenergia lahendusi, sealhulgas päikeseparkide ja tuuleparkide rajamist ning elektri- ja sidetaristu projekteerimist ja paigaldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Hepta Group Energy OÜ näeb ette maailma, mida toidab taastuvenergia, kus iga ettevõte aitab kaasa jätkusuutlikule tulevikule. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas- pakume terviklikke taastuvenergia ja elektritaristu teenuseid kontseptsioonist valmimiseni. See juhtpõhimõte on toitnud meie kirge innovatsiooni ja tipptaseme poole roheliste energialahenduste valdkonnas.

Alates meie loomisest oleme olnud päikeseparkide arendamise ja tuuleparkide arendamise eesliinil, pakkudes ekspertnõustamist ja paigaldusteenuseid, mis kasutavad ära looduse jõudu. Meie ekspertiis ei lõppe siin; oleme osavad ka valgustusdisainis, kõrgepinge paigaldiste projekteerimises ja elektri- ja sidetaristu projekteerimises. Tulevikule keskendudes kasutame BIM-projekteerimist täpseks 3D visualiseerimiseks ja planeerimiseks, tagades, et iga meie ettevõetud projekt on mitte ainult efektiivne, vaid ka tulevikukindel.

Meie pühendumus jätkusuutlikkusele käib käsikäes pühendumusega meie klientidele. Olgu selleks laiuvad maapargid, mis päikese hiilguses peesitavad, või katusepargid, mis muudavad kasutamata ruumid energiatootjateks, kohandame oma lahendusi tööstuse, põllumajanduse, kaubanduspindade ja linnataristu ainulaadsete vajaduste rahuldamiseks. Meie oskuslikud disainerid ja projektijuhid, sealhulgas Vlad Romanjuk, Aneta Andersson, Markos Sisas, Kevin Saarna, Sander Kulp ja meie juhatuse liikmed Tanel Lomp ja Henri Klemmer, töötavad väsimatult selle nimel, et teie üleminek taastuvenergiale oleks sujuv ja edukas.

'Rohelisema homse energiastamine' kui meie loosung ei tähenda mitte ainult helgema tuleviku lubamist; me ehitame seda aktiivselt. Liitu meiega rohelises revolutsioonis, vähenda oma ettevõtte energiakulusid ja astu julge samm meie maailma keskkonnasõbralikuks muutmise suunas. Võta meiega ühendust täna, et saada teada, kuidas me saame aidata sul päikese ja tuule jõudu kasutada, muutes sinu ettevõtte jätkusuutlikkuse majakaks.

Koos loome maailma, mis töötab taastuvenergial. Esita ettepanek juba täna ja osale rohelises nihekes koos Hepta Group Energy OÜ-ga.

Kontakt

HEPTA GROUP ENERGY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart M.

Hepta Group Energy oli meie jaoks usaldusväärne partner, kes pakkus professionaalset lähenemist ja kiiret teenindust. Tänan, et aitasite meil muuta meie ettevõtte keskkonnasõbralikumaks!

- Jaan J.

Suurepärane kogemus koostööst Hepta Group Energy'ga! Nende ekspertteadmised ja kliendikeskne lähenemine tegid meie projektist sujuva ja eduka.

- Kadi K.

Olen äärmiselt rahul Hepta Group Energy pakutava teenusega.

Millist rolli mängib tuuleenergia võitluses kliimamuutustega?

Maailm võitleb süsinikdioksiidi heitkoguste vähendamise ja kliimamuutustega võitlemise pakilise vajadusega, on tuuleenergia kui taastuvenergia allikas muutunud üha olulisemaks. Tuuleenergia, mis on puhas ja ammendamatu ressurss, pakub jätkusuutlikku alternatiivi fossiilkütustele, aidates leevendada keskkonnakahjustusi ja edendada energiaturvalisust. Tuuleenergia kasutamine seisneb tuule kineetilise energia muutmises elektrienergiaks turbiinide abil. Protsess hõlmab tuulehoovuste püüdmist turbiini labadega, mis seejärel panevad generaatori elektrit tootma. See taastuv energiaallikas on mitte

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on valgustustehnoloogia muutnud meie igapäevaelu?

Valgustus pole lihtsalt nähtavus; see on meie igapäevaelu oluline komponent, mis mõjutab tootlikkust, ohutust ja heaolu. Valgustustööstus on läbinud olulise muu
ssb.ee
Valgustus pole lihtsalt nähtavus; see on meie igapäevaelu oluline komponent, mis mõjutab tootlikkust, ohutust ja heaolu. Valgustustööstus on läbinud olulise muutuse, uuendustega, mis on revolutsiooniliselt muutnud seda, kuidas me oma ruume valgustame. Minevikus kasutatud hõõglampidest tänapäeva energiasäästlike LEDideni on valgustustehnoloogia arenenud, pakkudes suuremat tõhusust ja kontrolli. See areng on sillutanud teed edasijõudnud valgustuslahendustele, mis vastavad kaasaegse ühiskonna mitmekesistele vajadustele. Energiatõhusus on saanud valgustusdisaini nurgakiviks. Valgustusuuendused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.