Rohkema info nägemiseks:

SELEKTOR PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme hoonete, teede, sildade ja rajatiste projekteerimise ning ehituskonstruktsioonide staatika ja tugevusarvutuste tegemisega

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Selektor Projekt on tipptasemel projekteerimisettevõte, mis on välja kasvanud AS Teede Tehnokeskuse projekteerimisosakonnast. Meie põhitegevuseks on hoonete, teede, sildade ja muude rajatiste projekteerimine ning ehituskonstruktsioonide staatika ja tugevusarvutused. Lisaks pakume ekspertiisiteenuseid nendesama valdkonna projektidele. Oleme uhked, et meie meeskond koosneb 16 kogenud diplomeeritud insenerist ja spetsialistist, kelle eesmärk on tagada klientidele parimad võimalikud lahendused.

Oleme spetsialiseerunud kõigi tüüpide hoonete ja rajatiste ehitusprojektidele, sealhulgas konstruktiivse osa projekteerimine. Meie kogenud meeskond tagab, et iga projekt saab personaalse ja professionaalse lähenemise. Projekteerime linna- ja maanteed, parklaid ning kergliiklusteid, pöörates erilist tähelepanu liiklusohutusele ja keskkonnasõbralikele lahendustele.

Oleme eksperdid sildade, viaduktide ja tunnelite projekteerimisel. Meie insenerid tagavad projekti ohutuse ja vastupidavuse igas olukorras. Pakume kvaliteetseid lahendusi nii era- kui ka kortermajade juurdepääsuteede ja parklate projekteerimisel, mis tagavad mugava liikumise ja parkimise.

Teostame põhjalikke ekspertiise, et tagada olemasolevate tee- ja sildaprojektide ohutus ning vastavus standarditele. Projekteerime raudteeinfrastruktuuri, arvestades nii ohutust kui ka tõhusust, et tagada sujuv rongiliiklus.

Loome esteetilisi ja funktsionaalseid maastikukujunduse lahendusi, mis integreeruvad sujuvalt ümbritseva keskkonnaga. Teostame detailplaneeringuid ning keskkonnasõbralikke projekte, arvestades looduskeskkonna säilimisega ja säästva arengu põhimõtetega. Pakume analüüsi ja nõustamist infrastruktuuri projektide tasuvusarvutuste ja rahastustaotluste koostamisel, aidates klientidel leida parimaid rahastuslahendusi.

Meie põhiväärtuseks on kvaliteet, täpsus ja klientide rahulolu. Iga meie poolt väljatöötatud projekt peegeldab meie pühendumust tipptasemel insenerilahendustele ja innovatsioonile. Me usume, et parimad tulemused saavutatakse koostöös, seega oleme alati valmis kuulama klientide soove ja ideid ning neid oma ekspertteadmistega täiendama.

Ootame Teid meiega ühendust võtma, et arutada Teie projekti vajadusi ja leida koos parim lahendus. Oleme valmis pakkuma teile kõrgekvaliteedilisi projekteerimisteenuseid ning kindlustama, et teie ideed saavad teoks professionaalsel ja usaldusväärsel viisil. Selektor Projekt - Teie usaldusväärne partner ehituse maailmas!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SELEKTOR PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa K.

Muljetavaldav kvaliteet ja pühendumus. Nad on tõelised professionaalid.

- Mark T.

Suurepärased lahendused ja professionaalne meeskond.

- Jaan E.

Suurepärane suhtlus ja efektiivne töö. Soovitan neid kõigile.

SELEKTOR PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

Selektor Projekt OÜ on Eesti insenertehniliste konsultatsiooniteenuste sektoris silmapaistev ettevõte, mis on oma tegevust alustanud 2013. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end positsioneerida kui usaldusväärne partner, pakkudes kvaliteetseid ja professionaalseid teenuseid erinevatele klientidele. Selektor Projekt OÜ peamised tegevusvaldkonnad hõlmavad hoonete, teede, sildade ja rajatiste projekteerimist. Ettevõte on spetsialiseerunud ehituskonstruktsioonide staatika ja tugevusarvutuste alale, pakkudes klientidele kindlustunnet, et nende projektid on tehniliselt

Dropdown

kõik artiklid

Hoonete, teede ja sildade projekteerimine - Selektor Projekt pakub parimaid lahendusi

Hoonete, teede ja sildade projekteerimine on oluline osa ehitusprotsessist, mis nõuab kogemusi ja teadmisi. Selektor Projekt pakub parimaid lahendusi, mis tagav
ssb.ee
Hoonete, teede ja sildade projekteerimine on oluline osa ehitusprotsessist, mis nõuab kogemusi ja teadmisi. Selektor Projekt pakub parimaid lahendusi, mis tagavad kvaliteetse ja funktsionaalse projekti ning rahuldavad klientide vajadusi. Meie kogenud insenerid ja spetsialistid töötavad välja kohandatud projekte vastavalt klientide vajadustele. Meie peamine eesmärk on tagada, et projekti lõpptulemus oleks kvaliteetne ja vastaks kõikidele nõuetele. Me kasutame oma projekteerimisprotsessis professionaalseid tarkvarasid, mis võimaldavad meil projekteerida hooneid, teid ja sildu kõige täpsemini ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.