Rohkema info nägemiseks:

VIKMET OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mobiilset keevitusteenust ja erinevaid metallitöö tooteid. Lisaks pakume meelelahutuslikku rentimisteenust - haagissauna ja paintballimängu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tere tulemast VikMet OÜ maailma, kus metall saab uue elu ja meelelahutus muutub põnevaks seikluseks! Meie ettevõte on pühendunud pakkuma mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad metallitööd ja meelelahutust, rõhutades samal ajal kvaliteeti ja kliendikesksust. 

VikMet pakub mitmekülgseid metallitöö ja keevitusteenuseid, mis vastavad täpselt teie vajadustele. Üks meie suurimaid eeliseid on mobiilse keevitusteenuse pakkumine, kus me tuleme teie juurde, olgu see siis töökoht või objekt, ja teostame keevitustöid vastavalt teie soovidele. Olgu tegemist musta metalli, roostevaba terase või alumiiniumiga, me kasutame kvaliteetseid TIG-keevitusmeetodeid, tagades teie projektile vastupidavad ja professionaalsed tulemused. Hinnastamine toimub tunnihinna alusel ning suurte tellimuste korral kokkuleppelisel tükitöö hinnal, mis sõltub materjali kogusest ja töö keerukusest.

Lisaks keevitusteenustele valmistame ka unikaalseid metalltooteid, mis sobivad suurepäraselt nii kodu- kui ka ärikeskkonda. Meie saunaahjud, suitsuahjud ja grillid on valmistatud käsitsi, kasutades kvaliteetseid materjale, mis tagavad nende vastupidavuse ja ainulaadsuse. Tellitud tooteid saab kohandada vastavalt klientide soovidele ja vajadustele, võimaldades teil omada midagi erilist ja ainulaadset oma ruumis. Lisaks pakume ka metallist käsitööd, sealhulgas sepiseid, mis lisavad teie keskkonnale isikupära ja elegantsi.

Kas olete valmis adrenaliinirohkeks väljakutseks? VikMet pakub meeskondlikke paintballi mänge, mis toimuvad kaunis Pärnumaal, Audrus. Meie vanas laudakompleksis saate nautida põnevaid mänge, kus on võimalik nii objekti vallutada kui ka kaitsta. See sobib suurepäraselt sõpruskondadele, ettevõtetele ja isegi sünnipäevade tähistamiseks. Painballipakett sisaldab kvaliteetset varustust, sealhulgas paintballi markerit, maski ja kindaid ning meie instruktorid juhendavad teid läbi mängu. Paintballi mängimine on suurepärane võimalus ühendada meeskonnatöö ja lõbu ühes põnevas paketis.

VikMet on teie usaldusväärne partner metallitöös ja meelelahutuses. Pakume mitmekülgseid keevitusteenuseid, mis vastavad täpselt teie vajadustele, ning valmistame käsitsi unikaalseid metalltooteid, mis lisavad teie keskkonnale elegantsi ja funktsionaalsust. Lisaks pakume põnevat paintballi meelelahutust, mis sobib suurepäraselt nii sõpruskondadele kui ka ettevõtetele. Oleme siin, et muuta teie projektid reaalsuseks ja anda teile põnevaid elamusi.

Võtke meiega ühendust ja leisme koos parima lahenduse teie vajadustele!

kontakt

VIKMET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kai K.

Meie ettevõttel oli vaja kiiresti metallitööd teha ja meile pakuti väga professionaalset lahendust. Suurepärane töö ja uskumatu kiirus!

- Liina T.

Kiire ja kvaliteetne töö ning soovitatud tooted olid väga head. Suur tänu!

- Jaan S.

Haagissauna rent oli suurepärane lisandus meie suveüritusele!

Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VIKMET OÜ tegevusaruanne 2022

VikMet OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 22. juulil 2013. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud mehaanilisele metallitöötlusele, pakkudes eriti keevitusteenuseid. VikMet OÜ on tuntud oma kvaliteetse töö ja pühendumuse poolest, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi. Ettevõtte klientide hulka kuuluvad mitmed tuntud Eesti ettevõtted nagu Syd-West OÜ, Biolan Baltic OÜ, Soojusgrupp OÜ, Laania Estonia OÜ ja Wendre Bedding AS. Lisaks nendele suurematele ettevõtetele on VikMet OÜ teenuseid kasutanud ka paljud väikeettevõtted, mis näitab ettevõtte paindlikkust ja võimet pakkuda

Dropdown

kõik artiklid

See on keevituse ohutustehnika mille vastu eksida ei tohiks

Keevitamine on tõesti tegevus, mis nõuab palju tähelepanu ohutusmeetmetele. Siin on mõned levinumad keevituse ohutustehnika reeglid, mida tuleb järgida, et vält
ssb.ee
Keevitamine on tõesti tegevus, mis nõuab palju tähelepanu ohutusmeetmetele. Siin on mõned levinumad keevituse ohutustehnika reeglid, mida tuleb järgida, et vältida vigastusi ja tulekahjusid: Kaitseprillid või näomaskid kaitsevad silmi ja nägu kuumade lenduvate osakeste, sädemete ja keevitusväljundi kiirguse eest. Kandke tulekindlat kaitseriietust, et kaitsta end põletuste ja kuumade osakeste eest, mis võivad tekitada tulekahju. Veenduge, et te töötaksite hästi ventileeritavas ruumis, kuna keevitusel vabaneb gaase ja suitsu, mis võivad olla ohtlikud teie tervisele. Olge kursis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.